SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Bucurie, bani și pâine în Podgoria arădeană





Golul lui Dragalina din ultimul minut al confruntării dintre Șoimii Pîncota și CSM Râmnicu Vâlcea, ce a ținut pe loc toate punctele acordate în etapa a patra a play-outului ligii secunde, a declanșat fiesta în tabăra „alb-negrilor”. Șefii clubului au pătruns imediat pe gazon și s-au îmbrățișat cu jucătorii și antrenorii, simțind că salvarea de la retrogradare este mai la îndemână ca oricând. Mai ales că jucătorii dau dovadă de multă implicare și determinare.

Dincolo de glorie sportivă, pîncotanii au tras și pentru niscaiva bunăstare înainte de Paști. Ca și la Cluj, cele trei puncte au valorat câte 400 de lei de jucător, bani care s-au dat imediat după meci, în ușa autocarului echipei. Fișicul de bani a fost înmânat de președintele Pavel Piroș căpitanului Issa, care apărea în prim plan și în cunoscutul clip din vestiarul de pe „Cluj Arena” cu celebra scandare: „Să vină banii la băieți!”

Dar, jucătorii au mai avut parte de o surpriză plăcută. La revenirea la Arad au trecut pe la casierie pentru a-și încasa și salariile pe luna martie, ceea ce înseamnă că pîncotanii au ajuns la zi din acest punct de vedere.

Mingile Nike cu care s-a și jucat azi în Podgorie nu a fost singura binefacere a omului de afaceri arădean care a rămas apropiat fotbaliștilor și mai puțin apropiat conducerii. Fiecare „șoim” s-a dus la cei de acasă cu o pâine proaspăt rumenită în vatra unei cunoscute brutării din Pîncota.









Un comentariu

  1. Bravo UTA! Sarbatori fericite! Sper sa mai avem de jucat nu cinci finale ci 9 [noua} deoarece au crescut sansele sa jucam barajul, care presupune cu adevarat inca 4 meciuri de foc! De-acum trebuie gestionat orice meci ptr.ca lotul este destul de subtire numeric si numai prin Vointa si multa munca si daruire se poate ajunge acolo unde ne este locul! Promovarea chiar si dupa jocurile de baraj ar insemna foarte mult ptr.orasul nostru! VA UREZ MULT SUCCES! HAIDE UTA,ADEVARATA CAMPIOANA A PROVINCIEI!

    0
    0
  2. Bv .poi de ce nu ai scris comentul despre uta batrana doamna la articol despre uta .aicea sa vb de pancota .dar in fine .Aceasta uta sa format acuma 3 ani si a inceput prin div d la taut si prin alte comune .Bv lor ca au reusit sa promoveze 2 ani si acuma poate al 3 lea an la rand .Un lucru se uita cand aceasta uta sa format si sa inscris in div d uta din div b inca juca .deci atuncea erau 2 uta .cum aia din b nu a mai fost pac gata asta este uta .Sa ajute dzeu sa promoveze dar echipa oriunde te uiti vezi scris uta batrana doamna asa sa inscris acuma 3 ani .Chiar daca multi ma vor ataca asta este adevarul

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button