CS INEU liga 3 arhivă

Sculici, după primul punct extern: „Disciplinați tactic, dar prea multe greșeli în 20-30 de metri”





Pentru prima oară în acest retur, CS Ineu s-a întors cu un punct din deplasare. S-a întâmplat la Cisnădie, acolo unde Măgura nu a reușit să desfacă apărarea atentă a zărăndanilor, condusă de experimentații Bier și Iraoș. „Am reușit să ne organizăm foarte bine pe faza defensivă, am stat bine în jumătatea noastră, nu am lăsat spații, iar adversarul a acționat practic doar pe benzi. Acolo au avut câteva situații, prin jucătorii lor de viteză Săulescu și Lupu, dar nu ceva ieșit din comun. Jucătorii noștri au dublat în permanență la ei și nu am luat gol. Pe de altă parte, nu pot fi mulțumit de maniera în care am tratat unele contratacuri. Am greșit destule pase în 20-30 de metri față buturile adverse, cu puțină atenție puteam valorifica situațiile de gol și mai ales ocaziile lui Talpaș și Mașniță”, consideră Cristian Sculici.

Concluzionând, antrenorul Ineului a adăugat: „Rezultatul este echitabil. Ei au avut o posesie mai bună, noi am jucat bine tactic, remiza reflectă realitatea din teren. Chiar dacă tot timpul ne-am dori să câștigăm, nu trebuie să uităm că ne-am deplasat la Cisnădie în ziua meciului și nu am avut la dispoziție doi jucători importanți, pe Huțanu și Clej, ambii suspendați”.

Ineul o găzduiește sâmbăta viitoare pe ACS Poli, formație ce a revenit pe primul loc în clasament după ce a câștigat clar (5-1) derby-ul cu Ighiul.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button