UTA Arad

Filaret are entorsă la gleznă și e out aproape o lună de zile





Fundașii „Bătrânei Doamne” par să fii intrat într-o zodie ghinionistă. După ce Polgar a ratat două meciuri din cauza unei viroze, iar Gligor a suferit o ruptură fibrilară pe finalul disputei cu Gaz Metan, a venit rândul lui Richard Filaret să sufere o accidentare destul de gravă.

Intrat pe teren în minutul 58 în locul lui Man, pentru a-și ocupa postul de fundaș stânga, cu Burlă ce trebuia să urce mai sus, Filaret a ieșit 5 minute mai târziu ca urmare a unei tălpi primit direct pe gleznă din partea unui adversar.

Imediat după meci, fizioterapeutul Zsolt Nagy i-a pus utistului și diagnosticcul și anume entorsă de gleznă de gradul doi. Fundașul a fost ajutat de colegi să parcurgă drumul de la vestiare până la autocar și, probabil, va avea nevoie de aproximativ o lună de zile să revină la dispoziția antrenorilor.

În atari condiții, Roland Nagy și colaboratorii săi ar putea aduce de la echipa a doua un fundaș central, obișnuit și cu jocul pe benzi, iar cel mai îndreptățit să spere este Dennis Lazăr.

În fine, tot legat de fizioterapeutul echipei UTA, acesta a reușit să-l pună pe picioare rapid pe Cătălin Hlistei, care vineri dimineața își blocase genunchiul piciorului stâng, iar azi a evoluat 74 de minute la Baia Mare.

FOTO: UTA Media Design 









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button