Liga a 2-a

După al doilea succes cu Mediașul, Chindia se consideră favorită la promovarea în Liga 1





Dubla victoria cu Gaz Metan Mediaş, echipa considerată de mai toată lumea ca fiind favorită la promovare, a produs o imensă bucurie la Târgovişte. În urma acestor două succese, Chindia a egalat la puncte Mediaşul, cele două echipe fiind în urma UTA-ei, la o diferenţă de un punct. Conform siteului liga2.ro, miercuri, pe stadionul Eugen Popescu, peste 5.000 de fani ai Chindiei s-au înghesuit ca să aplaude victoria favoriţilor. „N-am jucat niciun meci în tricoul Chindiei cu un asemenea public”,  a spus  Cristian Cherchez, omul numărul unu al Târgoviştei în acest sezon.

Unicul gol al ultimei victorii a fost marcat de mijlocaşul Honciu. „Nici noi nu credeam că vom lua şase din şase cu Gaz Metan în play-off. Acum totul depinde de noi. Suntem favoriţi la promovarea în Liga I. Mă bucur că am marcat şi i-am făcut fericiţi pe suporteri”  a spus acesta.

Optimismul a continuat îi în declaraţia primarului oraşului Târgovişte, Cristian Stan: „A fost ceva fenomenal astăzi. Peste 5.000 de oameni au venit la stadion. Avem o veste extraordinară, Chindia a primit licenţa pentru Liga I. Cât timp eu voi avea un cuvânt de spus, fotbalul nu va mai fi Cenuşăreasa sportului târgoviştean” . Sigur că după decenii în care nu au avut echipă pe prima scenă a fotbalului românesc, dâmboviţenii au tot dreptul să spere şi să-şi facă planuri.

Nicu Croitoru, antrenorul principal al Chindiei, a rămas însă cu picioarele pe pământ şi după seria de rezultate pozitive ale echipei sale. „Ne bucurăm în seara asta, dar mâine uităm de victorie şi pregătim meciul de la Mioveni. Suntem bine, am obţinut două victorii mari, dar mai avem mult de lucru până la marele pas spre Liga I” a declarat acesta.

În altă ordine de idei, să remarcăm absenţa din echipa Târgoviştei a celui de-al doilea atacant care s-a remarcat în acest sezon alături de Cherchez. Daniel Popa a avut o răbufnire în finalul partidei de la Mediaş în momentul în carea  fost înlocuit şi nu a fost inclus în lot pentru partida retur dintre cele două echipe.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button