UTA Arad

Un nou cartonaș roșu pentru UTA: „Vânătoare” sau ieșiri în decor?                





În stagiunea regulată, mai precis în toată campania de toamnă, „Bătrâna Doamnă” a fost una dintre cele mai cuminți echipe. Arădenii nu încasaseră niciun cartonaș roșu, iar primele suspendări pentru cumul „galbene” au venit spre finalul turului.

Semnele rele au apărut încă de la primul meci oficial al lui 2015. UTA a jucat timp de 35 de minute în zece oameni fiindcă Hlistei a încasat două cartonașe galbene pentru…simulări în afara careului de 16 metri. A venit play-offul, mai precis partida de la Baia Mare, unde Sorin Strătilă a încasat două avertismente pentru dispute verbale cu Vasilache și o așa-zisă simulare în careu. Ieri, în returul cu moroșenii, a venit rândul lui Dumitru Copil să ia mai repede drumul spre cabine pentru proteste și…intenție.

Mijlocașul „alb-roșiilor” era contrariat de decizia de ieri a arbitrului și asta pentru s-a jurat că nu l-a atins pe fotbalistul echipei vizitatoare. De fapt, „centralul” Robert Avram a recunoscut că a pedepsit intenția lui Copil și nu faultul. Dincolo de faptul că unii utiști ar trebui să fie cu gura mai mica, e puțin curios cum echipa fanion a Aradului a strâns trei cartonașe roșii fără a face vreun fault sau un henț, infracțiunile cele mai des pedepsite pe „dreptunghiul verde”.

Așa că, până la urmă, declarațiile lui Roland Nagy sunt oarecum acoperite. „ Am câştigat în inferioritate numerică. Din nou am fost cu un om mai puţin. Numai vreau să comentez pe această temă. Sunt supărat pe ceea ce am anticipat. Ştiam că vor încerca să provoace, să fragmeneteze, din nou am avut de suferit din acest punct de vedere”, a punctat antrenorul principal al UTA-ei.

 

Un comentariu

  1. Felicitări băieților pentru ce au realizat pina acum. Promovarea este și un război al nervilor. Iar dacă suspectezi ca ești vinat atunci lași clontul mai mic.
    Vin doua meciuri capitale pentru viitorul acestor „copii” (… Nu ma refer la Botis:)) și pentru club. Nu ca ultimele doua meciuri nu Sint vitale…
    Trebuie inteligență și efort maxim.
    Multă, multa bafta și bateți la Mediaș! Și apoi Chindia…

    Forza UTA!

    0
    0
  2. Din pacate UTA va pierde la Medias si si acasa meciul cu Targoviste,nu o spun din rautate ci din realitate, sper sa nu fie asa dar din ce se vede si ce se aude cam acesta este realitatea.HAI UTA.

    0
    0
  3. La medias pierdem 3-1,iar acasa cu targoviste 0-2 si ne linistim cu promovarea! Oricum nici nu se vrea a se promova la ce infrastructura are clubul! Chiar am citit despre targoviste ca a primit licenta, dar despre faptul ca noi nu l-am primit nu zice nimic domnul Gradinaru..

    0
    0
  4. Ce se vede si aude :)))) ati inceput deja cu soparlele ?

    Cine ii normal la cap nici macar nu s-ar lansa in barfe din astea cand promovata din liga I primeste din start 1,5 mil euro iar in liga a II-a drepturile tv sunt 6000 de euro (si aia nu ii primesti cash ci se compenseaza cu amenzile primte de la frf :)) ).

    Deci ce om normal poate crede ca la 4 etape de final sid e , teoretic, 1,5 mil de euro cineva mai ii curios de altceva ?

    Asa a fost improscata cu noroi munca lui Roly, Meszar si in special a jucatorilor si in div D (sigur nu promovam ca nu se vrea) asa au fost jigniti si in div C (am dat meciul cu x ca nu vor sa promveze in B ca ii costa prea mult,etc) si uita ca dupa ce suntem pe locul I cu 4 etape de final , neinvinsi in play off (unde iarasi „specialistii” prevedeau folosirea juniorilor si darea afara a tuturor jucatorilor si…surpriza nu s-a intamplat nici aia) ……….si NU AM CITIT NICI UNUL DIN „VIZIONAR” SA ISI FACA MEA CULPA DUPA CE NU S-AU CONFIRMAT NICI UNUL DIN BARFELE LOR DE PROST GUST !!!

    Deci „suporter” du-te vizionarule la alta masa daca ai de gand sa ne spui tu PRIMUL ce va fi in meciurile cu medias si targoviste si lasa-ne pe noi, CREDULII si cei care iubim sincer clubul, sa credem in baieti si in echipa asta.

    HAIDE UTA, HAI ARADU’

    0
    0
    1. Dani spune-mi ce joaca UTA la MEDIAS? se pare ca ma avut dreptate…………………………………………

      0
      0
      1. Clar ca ai avut „vizionarule” ……voi tot timpul aveti dreptate indiferent de ce se intampla pe teren.

        0
        0
  5. Nu este adevarat suporterule. UTA. are o echipa buna, frumoasa si tanara care stie sa se mobilizeze in meciurile cu miza pt. ca asta am vazut-o cu ochi mei la Targoviste, luptand ca niste eroi. Stiu ca au un meci foarte greu la Medias , dar eu am incredere in ei ca vor face tot ce le sta in putinta sa scoata macar un egal acolo pt. ca de atata are nevoie.Cu Chindia o sa fie un meci de pomina in care cred ca UTA. se va mobiliza la maxim si cu ajutorul publicului care vor trebui sa vina in numar foarte mare pt. a impinge UTA. spre victorie. VA UREZ MULT SUCCES BAIETI !!!!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  6. Mai mult nici nu le trebuie din aceste doua meciuri,egal la Medias si victorie cu Chindia la Arad.Sa se apere foarte bine la Medias si sa fie foarte incisivi pe contratac. Atentie mare la Gavra care este foarte periculos in fata portii dar a fost tinut foarte bine de fundasii Chindiei cu toate ca a avut doua ocazii mari de tot de a inscrie. Oricum, daca nu se poate la Medias, trebuie neaparat VICTORIE cu Chindia.

    0
    0
  7. Sa fim seriosi e diferenta intre noi si medias .daca jucam asa nu batem acasa pe chindia.Pt o promovare trebuie sa bagi bani in echipa nu asa peste noapte suntem acolo promovam,sa fim realisti totusi

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button