Arhivă articole

„Dulăul” a descifrat „speța Strătilă”: „Am înțeles că s-a primit un fax de la Federație, viza provizorie nu era de la un medic sportiv”

Foaia de joc a meciului Gaz Metan – Mediaș conținea și numele lui Sorin Strătilă printre titularii lui Roland Nagy. Pe gazon din primul minut a apărut, însă, Cipri Rus, iar Dennis Man a fost folosit pe banda dreaptă a liniei de mijloc.

Sportarad.ro a aflat imediat și cauza rămânerii „SS-ului” în afara primului „unsprezece” și anume nevalidarea vizei medicale provizorii cu care „oficialii” utiști s-au prezentat în absența carnetului de joc, aflat la Federație în urma cartonașului roșu încasat de mijlocaș în urmă cu două runde.

Întrebat la finalul disputei de ce Strătilă nu a putut intra în luptă de la început, ci numai după pauză, Cristian Todea a explicat următoarele: „A fost o greșeală de comunicare, de organizare, de care noi nu am știut decât înainte ca băieții să iasă la încălzire. Ni s-a spus că Strătilă are viza medicală din partea unui doctor care nu are specialite sportivă. Am avut o viză a unui medic de intreprindere. Apoi, am înțeles că s-a primit un fax de la București până la pauză și a putut juca. Din păcate, a intrat și el puțin afectat de lucrul acesta și nu a putut nici el să schimbe soarta partidei”.

Dacă așa stau lucrurile chiar ne mirăm că nimeni de la UTA și aici ne referim la cei din conducerea executivă a clubului nu a știut că parafa pe adeverințele sportivilor se pune de un medic specializat în asta.

0
0

0 comentarii la articolul: “„Dulăul” a descifrat „speța Strătilă”: „Am înțeles că s-a primit un fax de la Federație, viza provizorie nu era de la un medic sportiv”

 1. Fratilor, daca viza medicala in carnet e de la medicul sportiv, cum va prezentati la joc cu aviz medical provizoriu de la alt medic decat cel de medicina sportiva? Si mai face Gradinariu scandal ca e aviz medical valabil… la fel ca si problema cu schimbarile din Cupa Romaniei…

  0

  0
  1. Medic de intreprindere? Interesant. Bine ca nu ati luat viza de la un medic veterinar!

   0

   0
 2. pai nu se mai intelege nimic ! la pauza a aparut ca prin minune stampila unui medic sportiv, sau nu ? altfel putea f bine sa joace de la inceput

  0

  0
 3. Jucatorii nu pot evolua daca nu au aviz medical de la medic de medicina sportiva.Arbitrii nu trebuiau sa permita ca Stratila sa fie trecut pe raportul de joc ndaca nu are aviz medical si CI (in lipsa legitimatiei).
  1. Probabil cei de la UTA au facut galagie, li s-a permis sa-l treaca pe Stratila in raport si intre timp s-au cerut lamuriri (si probabil s-a facut presiune) de/la FRF si asa a aparut faxul si „parafa” medicului sportiv…
  2. Probabil arbitrul a uitat ca un jucator poate evolua pe baza CI si avizului medical de la medicul sportiv in lipsa legitimatiei (in L2 si L3 apar frecvent astfel de situatii, Bucurestiul e cam departe si costa deplasarea dupa carnet…)

  Indiferent de situatie, Slaba conducere are UTA!

  0

  0
 4. !. Stratila avea in carnet o viza valabila, dar carnetul era la FRF ( de o saptamana nu s-a putut recupera acesasta legitimatie…) 2. In situatia asta, Stratila putea sa joace pe buletin, arbitrul cauta doar identitatea omului, Gazdele aveau drepul la contestatie, dar arbitrul nu avea dreptul de a nu-l lasa sa intre pe teren 3, Nu era nevoie de o adeverinta, dar daca apelezi la ea, atunci ea trebuia data de un medic sportiv. Staful UTA-ei are problee cu cunosterea regulamentelor. 4. Cu sau fara Stratila,UTA s-a prezentat lamentabil, o aparare ca strecuratoarea, un mijloc care nu stie sa tina de minge si un atac nul, pe toate planurile. Meciul fiind televizat o tara intreaga ne-a vazut si a ras de impotenta echipei UTA. In plus aud ca nici suporterii nu au fost ajutati cu autobus. 5 Ideea de promovare s-a dus, sa ne multumim ce ceea ce am realizat, sa multumim stafului, pentru ce a facut, dar , la anul daca vrem altceva, mai mult,atunci altii ar trebui sa vina, uniii mai obijnuiti cu aerul tare al promovarii si a ligii !. Daca nu, in B se poate trai linistit cu ceea ce avem, vad ca pina si Pancota are sanse de supravietuire.

  0

  0
 5. Regulamentul in astfel de situatii e simplu : dacă nu ai carnetul de legitimare e obligatoriu să ai buletinul si adeverință medicală !!!!

  0

  0
  1. Adeverinta medicala nu cred ca este necesara, daca pe legitimatie esti sigur ca ai viza in vigoare !

   0

   0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.