UTA Arad

Strătilă – spectator la Mediaș, adeverința medicală nu a fost validată de arbitri; UPDATE Strătilă a intrat pe gazon





La Mediaș, UTA se baza mult pe revenirea lui Sorin Strătilă în primul „unsprezece” după suspendarea cu FC Baia Mare. Cum, însă, carnetul fotbalistului a rămas la Federația Română de Fotbal, după „roșul” încasat în „Dealul Florilor”, „oficialii” arădeni au prezentat buletinul mijlocașului de bandă, însoțit de o adeverință medicală. Dar, aceasta din urmă, nu a fost validată de arbitrii întâlnirii și – astfel – Strătilă nu va putea evolua într-unul dintre cele mai importante partide ales sezonului.

Ori e rea voință din partea „fluierașilor”, iar atunci discursul lui Nagy legată de „vânătoare” se cam adeverește, ori – într-adevăr – vorbim de o greșeală a oficialilor arădeni.

UPDATE! Până la urmă, Strătilă a intrat pe gazon ca urmare a insistențelor arădenilor, care au demonstrat că totuși adeverința ar fi valabilă. Scorul este însă deja 2-0 pentru gazde. 









Un comentariu

    1. Ce greseala ? Din moment ce a intrat in repriza a doua e clar ca a fost rea vointa din partea arbitrilor !

      0
      0
  1. Asa trebuia sa fie..practic si suporterii au fost impiedicati sa mearga la medias…iar acum treaba asta cu stratila….oare se vroia chiar promovarea sau iar am fost pacaliti de meszar & company???

    0
    0
    1. De ce să nu se vrea promovarea? O altă expunere pentru tinerii din lot,bani mulți din drepturile tv,mai mulți sponsori….plus că,din sezonul viitor,dacă va fi o singură serie de divizia a doua,promovarea va fi mult mai dificilă.Tare-s curios să aflu mai multe detalii despre cazul Strătilă….mi-e frică să nu fie o manevră bine gândită.

      0
      0
        1. ințelegi că din sezonul viitor va fi o singură serie și in liga a doua? deci cheltuielile se vor apropia de cele din prima ligă….va fi mult mai greu.Uită-te la Rapid,cât sunt de disperați să promoveze,să pună mâna pe banii din drepturile tv.

          0
          0
    2. „IAR am fost pacaliti de Meszar&company ? ” , dar cand am mai fost pacaliti stimabile Crs ? O echipa luat si pornita de jos de la talpa fotbalului , cu doua promovari succesive si in al treilea an se bate la promovare ti se pare putin lucru ??

      0
      0
      1. Asta poate si pentru ca nu au preluat UTA din liga 2. Doar domnul M. a fost o vreme si pe acolo. Sau nu?

        0
        0
  2. Pai tocmai ca in liga I sunt banii, in liga a II cheltuielile de anul viitor sunt mai mari ca in liga I insa fara drepturi TV de 1,5 mil euro. Deci…..???

    0
    0
    1. Restante la jucatori de cateva luni( asa se vorbeste prin targ), 2-3 jucatori care nu vin gratis. Nu te poti baza intr-un campionat doar pe drepturile TV.

      0
      0
  3. Pai daca se promova cineva pierdea voturi pe ultima suta de metri, pt ca lumea nu uita ca s-a taraganat constructia de parca se construieste maracana pe vlaicu..era imposibil sa se joace pe motoru in prima liga, iar faptul ca a fost nominalizat cluj arena in caietul pt licenta eu o consider o gluma..ganditi oameni buni cu capul!

    0
    0
  4. Sa nu ne ambalam….!!! UTA a jucat prost, la Medias, fara ambitie, chestie previzibila, dupa episodul Baia Mare. Clubul stie ca daca ar fi vorba de promovare atunci :Polgar, Manea , Botis…ar fi out (varsta si …valoarea), Chindris ar sta rezerva,Hlistei…..e nul, Copil… e out, juniorii ? Doar 1-2 ar putea juca, dupa valoare. Asa, in B e mai simplu…Cu bani publici e mai simplu sa cresti cota juniorilor lui Atletico ( in detrimentul celor proprietate UTA). Ai si scuze : nu avem teren, nu avem conditii… Oricum am judeca clubul, cu conducerea asta, cu staful asta tehnic atata poate. O fi destul ? Sa le multumim pentru ceea ce au realizat, si sa ne gandim….ce avem si, mai ales, ce vrem. Mai mult, sau…sa fim la fel si sa fim …sanatosi !. Pentru unul ca mine (un fraier ) UTA, in B, in avantajul unora este cevade neacceptat,dar….nu eu dau banii…!

    0
    0
  5. Raman la parerea ca nu sunt bani, dar de abia astept sa fiu contrazis. Chiar mi-as dori sa nu am dreptate.

    0
    0
  6. Dupa meciul de joi cu chindia multi vor avea deja-vu..stiti dubla aia in patru zile cu u cluj si tg mures cand….mai bine ma opresc aici ca sa nu fiu cenzurat

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button