Fotbal judetean

Aslău: „Rezultat bun la cum a evoluat scorul, noi suntem cei care ne vom bucura la final”





Considerată mare favorită la câștigarea meciului de titlu cu Sântana, Lunca Teuz Cermei a trebuit să se mulțumească cu o remiză ce menține suspansul până în ultima etapă. Unirea a luat un avans de două goluri până în minutul 10 pe Teuz, dar trupa gazdă a avut puterea să revină până la pauză.

Deși s-a jucat deschis și în partea a doua, numărul ocaziilor importante de poartă nu a mai fost la fel de mare și tabela a „înghețat” la 2-2. Am obținut un rezultat bun la cum a evoluat scorul. Am revenit de la 0-2 în fața unei echipe bune, bine oraganizată. Îmi felicit băieții pentru tăria de caracter, au avut atitudine. Am reintrat în joc încă di prima repriză, pe final puteam să și câștigăm, dar la fel de adevărat este că și ei au fost aproape de golul trei după acea bară. Asta a fost, mergem mai departe, suntem echipa de primul loc, sperăm să ne bucurăm la final”,a punctat Mircea Aslău.

În mecul tur, câștigat de Sântana cu un zdrobitor 6-1, Alex Capătă a reușit „tripla”, iar azi a marcat încă de două ori în poarta lui Florin Rusu. „Chiar dacă ne-am pregătit toată săptămâna și ne-am luat măsuri, Capătă demonstrează că este un atacant pe val, care te taxează la prima greșeală. Dar – până la urmă – e bine că ne-am achitat de sarcini și am reușit să-l blocăm timp de 80 de minute. Sigur, ideal era să nu scape deloc, dar până la urmă de aceea e frumos fotbalul, cu jucători buni și jucători mai slabi. Iar din punctul meu de vedere Capătă este un fotbalist de valoare, care ar putea juca liniștit la Liga 2-a”, e opnia „Zimbrului”.

Poate cel mai bine cotat fotbalist al Cermeiului a ieșit accidentat la mijlocul reprizei secunde și ar putea ratat finalul stagiunii fotbalistice. „Adi Rusu este un fotbalist foarte valoros, e suflul echipei, care ne ordonează foarte bine din teren, dar avem înlocuitori dacă nu-și va reveni. Noi sperăm, însă, să nu fie ceva grav la el”, a spus antrenorul Cermeiului despre fostul fundaș al UTA-ei, Pandurilor sau FC Brașov.

Derby-ul de la Cermei a atras aproximativ 800 de oameni la teren, record absolut de asistență pe cocheta arenă de pe Teuz. „Nu știu ce eveniment de orice fel mai adună atâția oameni în județ, iar cei care au venit azi la Cermei nu cred că au regretat. Au văzut un meci frumos, spectaculos, cu răsturnări de scor și un ritm de Liga a 2-a”, a mai comentat Aslău.

Cu trei echipe în două puncte, Cermei, Sântana și Crișul, deznodământul este încă incert, ceea ce a recunoscut și antrenorul „alb-roșiilor”. „Campionatul se joacă până la ultimul fluier, mai avem două meciuri grele, deși pentru noi toate au fost așa la cum s-a mobilizat fiecare echipă împotriva noastră. Tot ce se întâmplă la Cermei e datorită acestor băieți, care joacă doar pe teren, se vede munca lor și eu zic că la final noi vom fi cei care vom câștiga”, a concluzionat Aslău.

Un comentariu

  1. UTA nu numai ca trebuie sa bata Chindia ,ci trebuie sa castige si celelalte 2 partide, acasa cu Mioveniul si deplasarea de la Brasov ,firesc ar fi sa poata face acest lucru insa o spun si poate ca ma repet, UTA nu are lot ptr.inca 7 partide, 3 din sezon si apoi eventualele 4 din partidele de baraj! Joi seara vedem daca visul frumos va continua sau toata munca a fost in zadar! Oricum ar iesi ,UTA s-a prezentat f.bine avand in vedere ceea ce isi propunea la inceputul sezonului.Felicitari baieti si luptati pana la capat! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button