Fotbal judetean

Donca: „Am dovedit și azi că ne-am apărat mereu corect șansele și am încurcat pe toată lumea”





Unirea Sântana a avut parte de un start perfect de derby. Până în minutul 10 avea 2-0 și se părea că ar putea scăpa în câștigătoare precum la Chișineu Criș. Cermeiul a avut reacție și a revenit pe tabelă și a obținut remiza.

Deși are regretul că echipa sa a scăpat șansa imensă de a trece pe primul loc, Dinu Donca s-a declarat mulțumit de echipa sa. „Vreau să-i felicit pe băieții mei pentru dăruire. Nu a fost nicio diferență în joc între noi și Cermei. Prin prisma evoluției scorului ne pare rău că a ieșit doar scor egal. Am avut și o bară în repriza a doua, ei au avut o ocazie mare pe final, până la urmă se poate spune că rezultatul e echitabil. Îmi place să mă repet și am dovedit și azi că ne-am apărat mereu corect șansele și am încurcat pe toată lumea. Până la urmă, deocamdată suntem singura echipa ce a plecat neînvinsă de la Cermei. A fost un meci, sau cel puțin o primă repriză, cum rar mai vezi în Liga a 4-a sau chiar deloc. Atmosfera a fost și ea senzațională, dacă ar fi astfel de spectatori meci de meci, eu zic că fotbalul arădean și cel românesc ar fi mult mai sus”, a afirmat antrenorul Unirii la finalul disputei de la Cermei. 

Punctele gazdelor au venit la capătul unor faze fixe, spre dezamăgirea lui Donca. „Ne-am antrenat toată săptămâna la fazele fixe, cel puțin 30 de minute la fiecare antrenament ne-am axat pe asta. Asta e, ei excelează la acest aspect, noi pe contraatac și astfel s-a scris istoria partidei. Am început în pressing, acolo i-am surprins puțin, căci ei s-ar fi așteptat să stăm la cutie și prin asta am dovedit că putem juca de la egal la egal cu orice echipă, indiferent de fotbaliști și condiții”, a adăugat „principalul” Unirii, care și-a amitit și de ultima fază a primei părți. Atunci, Claudiu Popa a scăpat pe stânga a pătruns în careul mic, dar în momentul finalizării a căzut ca și secerat la pământ.  „S-a oprit singur, nu a mai ajuns la minge. Trebuia să încerce un șut și apoi îl duceam eu singur la spital”, a comentat cu o doză de ironie acțiunea decarului său.

Acum, Sântana își pune toate speranțele în Frontiera Curtici și Progresul Pecica, ultimii adversari ai Cermeiului în acest sezon. „Campionatul încă se joacă, a revenit și Crișul lângă noi, ceva mai suspans există. Lot ar avea și Curtici și Pecica pentru a crea surprize, acum rămâne de văzut dacă vor fi capabile să le țină piept celor de la Cermei. Eu mă bucur că din meciurile cu primele patru echipe, tur-retur, am câștigat patru, am făcut un egal și am pierdut doar unul. Suntem acolo sus și le dăm peste nas unora care spuneau că nu avem față de primele locuri. Noi încă sperăm că mai putem fi primii, presiune va și pe Cermei  cu cele două meciuri grele”, a încheiat Dinu Donca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button