UTA Arad

Rus, ultimul „călău” utist al Chindiei: „Meci decisiv, trebuie să credem până în ultima secundă în noi”





Pe 31 octombrie 2015, echipa fanion a Aradului obținea ultimul succes în fața Chindiei Târgoviște. Se întâmpla pe arena din Aradul Nou în cadrul etapei a 11-a Ligii a 2-a, golul victoriei, cel de 2-1 fiind opera lui Ciprian Rus. Atacantul de 25 de ani a scăpat în viteză spre poartă după devierea lui Curtuiuș și l-a executat pe Meilă cu un șut puternic din drop. De atunci, în ambele partide disputate cu trupa lui Croitoru, ambele în deplasare, „alb-roșii” nu au mai cunoscut gustul victoriei. „Îmi aduc aminte cu plăcere de acel gol, dar e istorie. Mâine e un alt meci, unul decisiv pentru noi. Suntem cu cuțitul la os, trebuie să ne concentrăm la maxim  și să credem până în ultima secundă în noi, așa cum am făcut-o marea majoritate a partidelor disputate în acest sezon. Mâine seară vom știi dacă speranțele rămân aprinse, iar pentru asta nu avem voie să ratăm victoria”, spune utistul.

Rus are 6 goluri în această stagiune, majoritatea reușite în campania de toamnă. În acest an, rapidul „vârf” a marcat doar în derby-ul de la Pîncota, în penultima etapă a campionatului regulat, stafful tehnic preferând mai de fiecare dată cuplul de atacanți Man – Curtuiuș. „Ca oricărui atacant îmi lipsește golul, dar nu eu sunt important în toată această ecuație. Dacă echipa merge bine fără mine și sunt alții mai în formă, e normal să mă pregătesc cât mai bine și să-mi aștept rândul. E important ca atunci când sunt trimis pe gazon să-mi fac treaba cât mai bine. Regret mult faptul că nu mi-am putut ajuta echipa la Mediaș, din păcate nu ne-a ieșit nimic sâmbăta trecută”, a adăugat Cipri Rus, care a început titular la Mediaș datorită problemelor cu viza medicală a lui Strătilă.

Atacantul recunoaște meritele târgoviștenilor, dar e convins că UTA se poate impune mâine. „Se poate spune că cei de la Chindia pot fi considerați surpriza plăcută a play-offului sau cel puțin a ultimei luni de zile, dar nu sunt invincibili. Au slăbiciunile lor, doar trebuie să profităm de ele. Ne bazăn enorm și pe suporterii noștri, care ne-au ajutat mereu și care, poate fără să-și dea seama, ne-au impins de la spate spre multe rezultate bune acasă”, a concluzionat Rus.

FOTO: UTA Media Design

Un comentariu

  1. UTA. va bate cu siguranta pe Chindia. Nu are cum sa rateze aceasta victorie la ce atmosfera va fi la Arad. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. Nelule, speranta moare ultima. Si eu imi doresc sa apuc ( macar ) sa mai vad UTA, in prima liga. Una este dorinta, alta este putinta. Logic UTA ar trebuie azi sa castige, dar ( mie cel putin) mi-e frica de acest meci. Oricum, meciul se da la TV si-l va vedea toata tara ( deci si tu), asa ca nu ne ramane decit ca, eu pe stadion,tu in fata televizorului sa tinem pumnii stransi si sa speram , la sfarsit intr-o victorie.

    0
    0
    1. La fel ca si voi si eu azi voi vedea in fata Tv ,sper sa spalam rusinea de la Medias.Nu am comentat nik despre acel meci ca nu l-am vazut (eram la serviciu) ,dar astazi sper din tot sufletul sa demonstram ceva.Stiu ca daca vom promova ne va fi foarte greu ,tinand cont de actuala situatie ,stiti bine la ce ma refer.Macar ptr noi suporterii si mai ales ptr cei din galerie care merita tot respectul (cu toate ca am vazut multe comm.aiurea) sa jucam barajul si apoi ce o vrea D-zeu ! :)) Eu am fost un visator si asa raman ,visez UTA in liga 1 !!! Fortza UTA ,VICTORIE !!!!

      0
      0
  3. Si eu sint un „visator”. Si eu am o varsta la care a visa la liga I inseamna a fi ireal. Azi UTA a trecut de la agonie, la extaz. Azi si juniorii si echipa mare s-au intrecut pe sine. Ziua de azi a fost una insemnata pentru UTA. Sa ne bucuram si sa asteptam momentul in care vom fi , cu adevarat, fericiti. Sa-l laudam , azi , pe Rolly !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button