UTA Arad

Nagy: „Avem spiritul UTA-ei, am revenit de la 0-1 prin pragmatismul jucătorilor”





UTA a avut un răspuns de mare echipă după eșecul zdrobitor de la Mediaș și a câștigat punctele ce îi permit să spere în special la ocuparea poziției secunde ce duce la barajul de promovare. Roland Nagy a avut meritul său, mutând inspirat cu Hlistei și Cipri Rus.

La final, antrenorul arădean era foarte ferici, mai ales că a reușit să o ridice în picioare după etapa trecută. „Noi și Chindia suntem revelaţiile acestui campionat, ca echipe nou promovate. Aveam obiectivul realizat, dar aveam şi bonusul de a juca una dintre finalele campionatului. În plus, atât noi cât şi Târgovişte avem loturi firave în economia campionatului. Important e că am putut reveni de la 0-1, prin pragmatismul echipei şi al jucătorilor. Veneam după cea mai usturătoare şi grea înfrângere, s-au spus vorbe grele. Însă, echipa noastră însă ştie să joace pe teren, are spirit, spritilul UTA-ei şi acest lucru mă bucură. Etapă de etapă, gândul nostru a fost să luăm puncte. Îi felicit pe jucători pentru modul în care au abordat partida, pentru felul cum au muncit la antrenamente”, a precizat Nagy.

Aproximativ 1000 de arădeni au luat cu asalt arena „Motorul”, împingând din spate formația „textilistă” spre cele trei puncte. „A fost un meci interesant, cu o atmosferă frumoasă, cât se poate la noi în acest moment. Mă mai bucură faptul că arădeni care nu au mai fost, poate, demult la fotbal sunt din nou la stadion și simt gustul acestui parcurs al nostru”, a adăugat fostul mijlocaș.

„Prinncipalul” arădenilor a vorbit și despre conjunctura creată după succesul de azi. „Nu ne rămânem decât să continuăm, să vedem ce se întâmplă după aceste două etape. Vom ave un meci foarte greu şi duminică. Mă bucur pentru revenire, pentru victorie. Pentru câteva minute, o oră, două, suntem din nou pe primul loc, un loc pe care nu am ştiut să-l gestionăm la Mediaş. Ce va fi după ultimele două etape, vom vedea. Noi încerăm să luăm tot ce putem, echipa are caracter și mergem la luptă cu ea oriunde și împotriva oricui”, a încheiat Roland Nagy.

FOTO: Viorel Musca









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button