UTA Arad

Lacrimi de fericire la deblocarea lui Rus





Fiindcă Marius Curtuiuș a cerut schimbarea, Roland Nagy a jucat „cartea” Rus cu 20 de minute înainte de finalul partidei cu Chindia Târgoviște. După numai trei minute, rapidul atacant a ajuns în poziție de finalizare, dar șutul său lobat s-a dus paralel cu poarta și se părea că seria fără gol încris a utistului se va prelungi.

A venit minutul 76, când Cipri Rus a plecat cu mingea la picior de la mijlocul terenului și a găsit colțul scurt al porții apărate de juniorul Aioani, intrat de numai 2 minute între buturile dâmbovițenilor. Descătușarea a fost mare pentru fotbalistul „Bătrânei Doamne” care s-a dus glonț în sectorul unde două persoane speciale îi țineau pumnii. „Mama nu prea a venit la meciurile mele și nu era obișnuită cu stadionul și tensiunea unui meci. Atmosfera a impresionat-o, dar a și copleșit-o puțin, iar după ce am înscris și eu i-au dat puțin lacrimile. Mă bucur că am putut să o fac fericită, atât pe ea, cât și pe logodnica mea. Timea e mereu în tribune la meciuri, le mulțumesc că sunt alăturo de mine, îmi dau multă putere”, a ne-a mărturisit „vărful” UTA-ei.

Fericit din cale afară, Rus a dat tonul scandărilor comune galerie – jucători după ultimul fluier al arbitrului. „Punctele erau foarte importante, trebuiau luate cu orice preț. De asemenea, mă bucur că am marcat din nou, golurile le dau mereu  moral atacanților. E și al doilea meu gol în fața Chindiei, dar, repet, importantă era victoria”, a adăugat fotbalistul care a ajuns la cota 7 reușite stagionale, prima în play-offul ligii secunde.

Un comentariu

  1. Bravo CIPRIANE. Aveti foarte mare grija cu Mioveniul , pt. ca este o echipa periculoasa si vor veni la Arad sa razbune victoria voastra de la Mioveni. Faceti si de data asta efortul ca sa ii invengeti a doua oara si acest lucru trebuie sa se intample obligatoriu pt. ca altfel va trece Chindia peste UTA. si nu este bine. Mie personal imi este foarte frica de aces meci.

    0
    0
  2. Antrenorul de la Mioveni, Iordan Eftimie a jucat la vechea CS. Targoviste si va face tot ce ii sta in putinta pt. a mobiliza jucatorii pt. a incurca UTA. in drumul spre podium si a le face loc celor de la Chindia. Asa ca domnule Roly ,AVETI MARE GRIJA LA ACEST MECI cu argesenii !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button