Fotbal judetean

Minge de meci de la Sălăjan: Frontiera Curtici – Lunca Teuz Cermei  0-2





Liderul Ligii a IV-a a scăpat cu bine din deplasarea dificilă de la Graniță. Dificilă prin prisma calității jucătorilor din lotul lui Dinu Maghici, dar nu și a prestației reușite în această după-amiază. E drept, nici Cermeiul nu a făcut cel mai bun meci al său, dar luând avantaj dublu pe tabelă în numai un minut, a conservat perfect rezultatul și cele 3 puncte ce o duc la 90 de minute de câștigarea campionatului.

Având două absențe importante în apărare, pe Adi Rusu și Adi Suslak, „alb-roșii” au preferat să ia pulsul adversarului din poziții defensive. Și erau să fie taxați la o fază destul de norocoasă. Avrămuțiu a bătut înșelător o lovitură liberă, Prică a intervenit pe traiectorie, dar Rusu a respins din vinclu. Treptat, Cermeiul a ieșit la joc, a avut posesia și a accelerat la momentul potrivit. Astfel, după o combinație scurtă între Varga și Bulza, Sălăjan a fost lăsat singur cu Potoreț, iar fostul atacant al UTA-ei și Pîncotei a înscris cu un șut plasat. Era minutul 31, iar un minut mai târziu, tabela s-a modificat din nou. Același Alex Sălăjan a prin un șut de kinogramă de la 25 de metri, balonul mușcând și din transversală înainte de a intra în plasă. A fost momentul în care Maghici a jucat rapid „cartea” Piț, iar imediat după pauză și „cartea” Pavel.

Dar, Curticiul nu și-a schimbat prea mult fața, dar asta și pentru adversarii au avut știința să nu se expună aproape deloc. Cele câteva centrări de pe benzi sau șuturi de la distanță nu i-au pus mari probleme căpitanului Rusu. De partea cealaltă, Cermeiul a mai avut o ocazie importantă la șutul de puțin pe lângă poartă al lui Purece.

S-a încheiat 0-2, iar Lunca Teuz e la un singur succes de fericire. „Și Curticiul are fotbaliști de valoare, cu nume, dar noi avem un grup mai puternic. Dincolo și de valoarea individuală a băieților mei, știu exact ce am format la Cermei, iar echipa aceasta nu e o păcăleală așa cum cred unii. Suntem aici doar pe munca noastră, toți ne-am demonstrat valoarea și caracterul inclusiv în acest meci. În proporție de 51% suntem campioni, dar pentru cele 49 de procente va trebui să transpirăm serios în ultima etapă. Mă bucur că am rămas la mâna noastră după o deplasare grea, în care nu cred că s-a pus vreun moment problema câștigătoarei”, a precizat antrenorul Mircea Aslău, care cu această ocazie a anunțat și despărțirea oficială de atacantul Ciprian Berar: „E istorie pentru mine”.

Formații:

Curtici: Potoreț – Don (71 Morariu), Crișan, Pleșca (79 Păcurar), Gavriș – Parlapan, Hanc, Nedea (46 Pavel), Prică – Avrămuțiu, Roza (33 Piț). Antrenor: Dinu Maghici

Cermei: Fl. Rusu – A. Popa, Cotoc (73 M. Varga), Gurban, Vereș – Purece, N. Varga, Nistor, Ghergar (F. V. Brândușe) – Sălăjan (87 F.A. Brândușe), Bulza. Antrenor: Mircea Aslău

Arbitri: Dorinel Herţeg – Filip Cârmaci, Silviu Mocanu. Observatori AJF: Corneliu Tiulea, Ovidiu Coman









Un comentariu

  1. Aslau vorbeste de grup puternic….grupul lui puternic sunt cei care-l tin in spate….el oricum nu a putut sa antreneze nicaieri decat pe pile….sa nu uitam era Palcu….Cocis….un ras de lume!

    0
    0
    1. Felicitari, Aslau ai dovedit inca o data ca esti un om de mare valoare…..si apropo nu baga in seama toati frustratii si dezaxatii….BAFTA!

      0
      0
  2. Draga denisa pile sau nepile deocamdata daca ai mers la meciuri la cermei anul asta vedeai ca au aratat un fotbal bun .Doar la un meci au jucat mai prost la aceea deplasare de la santana,insa doar daca esti rau intentionat poti zice ca cermei nu a meritat sa joace la baraj,adevarul ca au fost ce-i mai constanti .Am avut placerea sa merg la ei la meciuri si cu echipa lor si da este adevarat ceea ce spune aslau sunt niste baieti de caracter si sunt prieteni buni intre ei ca o familie ,nu sunt intamplatoare aceste rezultate .Bafta duminica

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button