UTA Arad

Penultimul „val”: UTA întâlneşte Mioveniul pentru alte puncte vitale în cursa pentru Liga 1





UTA şi suporterii ei continuă să viseze într-o performanţă enormă la finalul stagiunii. O posibilă promovare, fie directă, fie după jocurile de baraj, se joacă meci de meci. Mâine dimineaţă, pe arena „Motorul” vine CS Mioveni, o formaţie ieşită demult din calculele promovării, poate chiar cu ocazia rezultatului din turul play-offului ligii secunde, câştigat cu 2-1 de arădeni.

Oaspeţii noştri de mâine au remizat runda trecută la Baia Mare, 2-2, demonstrând că nu s-au predat şi că-şi joacă şansele în fiecare partidă. „UTA e un adversar greu, angrenat în lupta pentru promovare, ce îşi pune mari speranţe într-o victorie cu noi. Dar, am încredere în băieţii mei, au orgoliu de fotbalişti şi vor evolua, ca de fiecare dată, pentru cele trei puncte. Din păcate, avem ceva absenţe, dar asta nu înseamnă că nu putem alinia o formaţie competitivă”, a precizat Iordan Eftimie. Într-adevăr, antrenorul argeşenilor nu poate conta pe portarul Popescu, fundaşul B. Stoica, mijlocaşul Mârzeanu şi atacantul Nilă.

Şi UTA are o absenţă importantă faţă de confruntarea câştigată cu 3-1 în faţa Chindiei. Juniorul Dennis Man e suspendat, în timp ce Gligor şi Filaret rămân scoşi din circuit din cauza unor accidentări. ”Ne așteaptă un meci foarte greu cu Mioveni. Lumea crede că e o formalitate, dar Mioveni are echipă foarte bună, la fel și Baia Mare, ne-au pus probleme. Nimic nu e jucat încă”, anticipează Roli Nagy.

Formaţii probabile:

UTA: Miron – Polgar, Manea, Botiş, Burlă – Strătilă, Chindriş, Tănase, Copil – Rus, Curtuiuş. Antrenor: Roland Nagy

Mioveni: F. Croitoru – Tirică, Calvin, Vişa, V. Mazilu – Biceanu, M. Gălan – Ayza, Vintilă, Ed. Florescu – Năstăsie. Antrenor: Iordan Eftimie

Arbitri: Călin Buși (Râmnicu Vâlcea) – Gabriel Bârjac (Zalău), Marian Truță (Sirineasa – Vâlcea). Rezervă: Gabriel Almaș (Zalău)

Observatori FRF: Dan Monea (Aiud) și Valer Vancea (Oradea)

 









Un comentariu

  1. Intradevar , accest meci va fi unul foarte greu si imi este foarte frica , mai ales ca nu mai este Denis Man in echipa , un jucator de care UTA. avea mare nevoie de el in aceasta partida. V-om vedea in ce masura Ciprian Rus il va inlocui cu brio . In orice caz UTA. nu are voie sa faca pasi gresiti cu Mioveniul. Vom vedea.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button