UTA Arad

Neagu a promovat cu Mediașul, dar i-a făcut galerie UTA-ei: „Din mijlocul suporterilor arădeni trăiești mai mult decât 100% un meci”





Mulți fotbaliști care au îmbrăcat tricoul „alb-roșu” au afirmat că păstrează amintiri frumoase de la Arad sau simt ceva pentru cea mai titrată grupare din Provincie, însă puțini au și demonstrat acest lucru. George Neagu, căpitanul acelei echipe a UTA-ei care îi poftea pe suporteri pe gazon pentru a le striga din tribune: ”Suntem Mândri de voi!” într-o perioadă „marțiană” a clubului, a fost, aseară, printre cei mai înfocați susținători ai „Bătrânei Doamne”.

După ce a promovat în urmă cu o săptămână în Liga 1 în tricoul Mediașului, chiar în fața „textiliștilor”, Neagu a venit într-un suflu la Arad pentru a-i face pe plac sufletului. Al său și al cumnatului de 11 ani, care e utist de când el purta banderola în Calea Aurel Vlaicu. „Am parcurs și drumul din Vlaicu la stadion cu acel tramvai alb-roșu și nu puteam scăpa ocazia să stau în galerie. Am trăit din teren astfel de momente, la acel 1-0 în derby-ul cu Poli din urmă cu trei sezoane, dar din tribună e și mai frumos, mai intens. Emoțiile sunt de zece ori mai mari, din mijlocul suporterilor arădeni trăiești mai mult decât 100% un meci de fotbal. Cumnățelul meu a fost defintiv cucerit de atmosferă, a învățat toate cântecele și scandările, am vorbit deja cu Dorin (n.a. Stana) să ne rezerve două bilete și la meciul cu Voluntariul. Cu un așa public, se poate întâmpla orice în acest ultim baraj, după ceea ce am văzut ieri…”, a punctat fostul fundaș stânga al „alb-roșiilor”.

Neagu și-a încheiat conturile cu Gazul, sau cel puțin susține că nimeni nu-l va putea convinge să se întoarcă la Mediaș. „Stau la Timișoara și nu mai vreau să plec departe de casă. O să văd ce oferte vin, dacă vin și voi decide în săptămânile ce urmează”, a adăugat fotbalistul de 31 de ani.

Dar, pentru câteva minute, galeria l-a primit ieri în mijlocul său și pe un actual component al lotului și încă unul care a fost titular ieri. După eliminarea de pe teren și golul de 3-0 al lui Cipri Rus, Alex Manea li s-a alăturat fanilor din peluză. A cântat, a scandat, dar tensiunea prelungilor l-a adus într-o zonă mult mai vizibilă a evenimentelor de pe „dreptunghiul verde”.

Dar, ieri, pe „Motorul” au fost și alți foști fotbaliști ai Campioanei Provinciei. Pe lângă cei care vin constant, plecând de la vechile glorii ca Gigi Domide, Mircea Axente sau Gyuri Vaczi sau jucători ai unor echipe din județ, au fost văzuți în tribune Florin Purece, proaspăt component al Viitorului Constanța, Vali Miculescu, atacant al Aradului în urmă cu 10-11 ani sau Alin Ignea, cel care a fost la un pas să semneze cu „alb-roșii” în iarnă, dar a rămas la FC Baia Mare.

 

8 comentarii

  1. unde o sa jucati daca promovati?????????? se poate sa jucati la noi???? dar nu cred ca ii posibil! oricum SINCER nu imi doresc sa intrati! as vrea sa ne intaknim acum in B! puteti promova la anul! oricum felicitari!

    0
    0
    1. Pe noi ne-a interesat unde a jucat Recasul dupa ce a promovat, crezi?Ș))) Asa ca nu nici treaba voastra unde va juca UTA si nici CAND sa promovam. Succes si voua in liga a-2-a

      0
      0
  2. Exact in Timisoara vom juca pe stadionul Dan P. ,va cumparam stadionul cu tot cu echipă..daca vrei va cumparam toata cimisoara ! Apropo daca intram in Liga o sa aveti parte de cel mai fain derby posibil Poli-ACS Recas…

    0
    0
  3. UNDE_I Mihalcea???? se lauda acum cateva zile ca va castiga si la AradȘ))) Aici castiga numai cine vrem noi, adica…NIMENI!!!….
    Vino la un meci la UTA si cand o sa vezi atmosfera din tribune, o vei iubi toata viata!!!

    0
    0
  4. nu trebe sa va turati asa tare impotriva mea! io doar v-am intrebat unde o sa jucati? daca si DAN PALTINISANU ar fi o varianta?, ca doar nu puteti juca pe motorul in prima liga! in rest SUCCES si astept adevaratele derbyuri cu uta! cu recasu nu avem nici o treaba! BAFTA TUTUROR!

    0
    0
  5. Il vad in poza pe „tanarul domn Chira, …ca in tinerete, mai infierbantat decit fiul sau ..!”. Da, UTA ne-a produs o mare satisfactie, in primul rand prin atitudine. Cu Voluntariul e necesara si o minte limpede. Sper sa nu mai grsim asa mult, ca la Calarasi, si daca se poate sa si dam -la e acasa-doua boabe ! Nici nu-mi fac problema unde vom juca. Cred ca FRF ne-ar putea lasa pe Motorul, macar pina la iarna, iar Dl Falca va termina,( pina in februarie) macar o tribuna si necesitatile adiacente

    0
    0
  6. Sa ne vedem noi in prima liga, apoi vedem si unde vor juca. La Timisoara, la Oradea, la Cluj, de ce nu …pe Motorul cu inbunatatiri, iar din februarie dl Falca sa termine o tribuna si chestiile adiacente la vechea arena. Asta sa fie toata problema. ! Pina atunci o intrebare : cum stam cu deplasarea la Voluntari ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button