UTA Arad

Numele lui Man e asociat cu marile forțe ale Capitalei, dar utistul nu se mișcă deocamdată de la Arad





Era doar o chestiune de ore până când presa centrală va începe să speculeze pe marginea transferului „perlei” UTA-ei la marile forțe ale Ligii 1. Dennis Man a ajuns la cota zece goluri marcate în acest sezon, iar Steaua și Dinamo s-ar fi înscris deja în cursă pentru semnătura sa. Tot site-urile centrale de sport mai speculează pe marginea restanțelor salariale pe care le au utiștii, sugerând faptul că arădeanul ar trebui să cadă pe spate în fața câtorva mii de euro ale granzilor.

Realitatea este puțin diferită. Într-adevăr, de atacantul de 17 ani s-au interesat multe cluburi, inclusiv marile forțe ale Capitalei, dar nimeni nu a venit cu o ofertă concretă pe adresa clubului arădean. În schimb, o mulțime de impresari roiesc în jurul fotbalistului și al părinților acestuia, dar – până acum – toți au fost refuzați politicos. Man e încă în lupta pentru promovare cu UTA, face parte dintr-un vestiar unit și e considerat piesă indispensabilă în angrenajul lui Roland Nagy.

Și ar mai fi ceva. Transfermarkt îl cotează pe talentatul atacant utist la 75 de mii de euro, o sumă mult sub cea reală. Oricum, prioritatea arădeanului este să strângă cât mai multe minute oficiale, chiar și în Liga a 2-a și să confirme și la echipa națională Under 18. Viitorul este al lui oricum, iar mai repede sau mai târziu va ajunge în Liga 1, dacă nu într-unul dintre campionatele puternice ale Europei.

FOTO: Viorel Musca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button