UTA Arad

Florin Marin, impresionat de UTA: „Un spirit de sacrificiu extraordinar, fotbalul e fotbal, nu există favorită”





Voluntariul și-a aflat, sâmbătă seara, adversarul din barajul pentru rămânerea în Liga 1. Ilfovenii au stat în fața televizoarelor și, din câte se pare, au fost plăcut surprinși de câștigătoarea „duelului” dintre UTA și Dunărea Călărași. Cel puțin, Florin Marin că: „M-a impresionat echipa arădeană. A demonstra un spirit de sacrificiu extraordinar, o agresivitate pozitivă și o atitudine bună, în general. Nu e ușor să marchezi două goluri în inferioritate numerică și să duci la bun sfârșit un meci cu prelungiri cu tot. UTA are și destui jucători de calitate, dar și un antrenor care îi organizează bine. Merită tot respectul arădenii pentru cum au jucat acest meci, mai ales că nu multă lume le dădea prea multe șanse după înfrângerea de la Călărași. Au și publicul acela de partea lor, va fi un duel interesant, echilibrat, zic eu”.

Întrebat dacă – totuși – echipa sa nu beneficiază de un avantaj important din moment ce a avut posibilitatea să acumuleze energii în cele zece zile trecute de la ultimul meci din play-out, acel 1-1 de la Chiajna, directorul tehnic al prim divizionarei susține că: „Eu nu privesc așa lucrurile. Dimpotrivă, cred că UTA e avantajată puțin fiindcă a rămas conectată la miza unor jocuri deosebite, a fost sub presiune și e obișnuită să gestioneze astfel de momente. Pentru mine a fost puțin greu să-mi țin jucătorii în priză, să le repet mereu că mai avem de jucat două partide grele și importante, în care nu se poate spune că există o favorită. Chiar meciul UTA-ei de sâmbătă s-a demonstrat că fotbalul e fotbal, iar Călărașiul în 11 contra 1 timp de 40-50 de minute și cu 3-1 în partida tur nu a reușit calificarea”.

În fine, Marin mai crede că numele echipei ce va evolua la anul în Liga 1 se va cunoaște după ambele manșe. „Chiar dacă ne dorim să luăm o opțiune serioasă încă de miercuri, vom avea de tras și la Arad. Ne va aștepta un stadion plin, suporteri vulcanici, ambele manșe vor fi decisive și le vom trata în cosecință”, a adăugat experimentatul tehnician, care a preluat Voluntariul cu trei etape înainte de finele play-outului ligii secunde și a obținut 7 puncte după: 2-0 cu Petrolul, 5-0 cu ACS Poli și 1-1 la Chiajna. Florin Marin mai susține că are la dispoziție tot lotul de jucători, însă va fi certă absența lui Alcenat, plecat cu naționala Statului Haiti la Copa America.

Mai este o discuție și în jurul celorlalți patru fotbaliști împrumutați de la Steaua, cărora – teoretic – ar fi trebuit să le expire contractele cu Voluntariul pe 30 mai, dar Dumitru Dragomir, fost președinte la gruparea ilfoveană a dat asigurări pentru Prosport: „Sigur că au drept de joc, au contracte până la finalul sezonului”. Cert este că Robert Vîlceanu, Alexandru Tudorie, Cătălin Ștefănescu și Rareș Enceanu nu s-au prezentat la reunirea de azi a vicecampioanei României și, în mod sigur, se află sub comanda lui Marin.

13 comentarii

  1. …. greata … Campioana Provinciei, cota de 7 la voluntari …
    tra’ sa dam gol neaparat si acolo … Bafta bateti!
    Haide UTA !!!

    0
    0
  2. Mai este o discuție și în jurul celorlalți patru fotbaliști împrumutați de la Steaua, cărora – teoretic – ar fi trebuit să le expire contractele cu Voluntariul pe 30 mai.
    Eu stiu ca un contract se respecta,normal nu ar avea drept de joc ,cei din conducerea noastra ar trebui sa verifice acest lucru.Cine le va plati drepturile dupa data expirarii contractului? ciobanul jiji sau pandele?ceva pute urat aici !

    0
    0
  3. Din punctul MEU de vedere,suntem deja castigatorii morali ai dublei cu Voluntari. Oricum, o sa fiu acolo la meci, impreuna cu cel putin 4 prieteni.Biletele ,din cate mi s-a spus sunt gratuite si pana la ora la care io am facut rost de ele,administratorul sustinea ca nu a primit nicio cerere de la suporteri aradeni dar ca vor fi max.200 de bilete disponibile pentru oaspetI. Desigur ,organizatorii excursiei stiu deja aceste detalii ,asa ca ,grabiti-va la inscrieri; )

    0
    0
    1. si eu stiu tot la fel ca e intrare libera,se dau de forma bilete.la Voluntari nu s-a platit niciodata la meciuri.Ar trebui sa intre DNA-ul sa vada care e treaba :)) Spalare de bani ? scapam de baraj !!!

      0
      0
    2. Asta-I cel mai nociv zvon.Cred ca e singurul care poate sa DEmobilizeze echipa.Nu m-ar mira sa fie lansat tocmai in ideea asta.Si daca lucrurile stau asa,prefer sa-I vad pe ai nostri luptand. Pt .respectful fata de fotbal,suporteri si NU IN ULTIMUL rand…PENTRU EI!
      HAIDE UTA!!!

      0
      0
  4. Va fi un meci „care pe care”, in care UTA, cu multe absente ( Manea, Polgar, Hlistei, Filaret) ,plus oboseala acumulata are mari probleme. Dar, la capitolul atitudine, sintem,( si..vom fi..) net superiori, asta se va vedea. Nu stiu cine va fluiera, caci Coltescu ne-a cam ars,la Arad, va fi , probabil tot un vasal al bucurestenilor. Ca sa fim mai neatenti, a aparut, prin oras un fel de zvon, cum ca, oricum vom promova. Asta , deoarece ASA Targu Mures va falimenta. Nu stiu cit adevar cuprinde, dar eu zic..sa uitam de asta. HAI UTA !!

    0
    0
    1. Asta-I cel mai nociv zvon.Cred ca e singurul care poate sa DEmobilizeze echipa.Nu m-ar mira sa fie lansat tocmai in ideea asta.Si daca lucrurile stau asa,prefer sa-I vad pe ai nostri luptand. Pt .respectful fata de fotbal,suporteri si NU IN ULTIMUL rand…PENTRU EI!
      HAIDE UTA!!!

      0
      0
  5. Ce gunoaie lpf&mitica&voluntari !

    Au amanat pe ascuns meciul de main cu 30 de minute ca sa ne mai oboseasca putin si sa nu mai prindem avionul de intoarcere si sa mai stam o noapte in bucale.

    Iar acum au mutat ora de duminica special ca cei din voluntari sa doarma acasa si sa vina probabil odihniti la meci.

    Totul ca pe vremea lui ceasca&mitica :((

    Mizerabili

    0
    0
  6. E normal sa fie favorita la cota voluntari este echipa de liga 1 si joaca acasa de aceea uta batrana doamna are cota de 7

    0
    0
  7. Dragomir sa taca dracului ca de asta sta mai mult la DNA.In mod normal cei 4 jucatori nu au drept de joc si nu ne v-om lasa fraieriti de mitici. Voluntariu este o echipa de adunaturi care v-a disparea din fotbalul rominesc.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button