Arhivă articole

Manea nu are drept de joc miercuri, meciul începe la ora 18,30!


Liga Profesionistă de Fotbal, responsabilă cu organizarea celui de-al doilea baraj de promovare în Liga 1, cel dintre FC Voluntari și UTA, le-a oferit lămuririle necesare arădenilor cu privire la problemele ridicate în această dimineață.

Astfel, au fost comunicate și orele de începere ale celor două partide, dar și „speța” Manea. „Meciul de miercuri seara începe la ora 18,30. În aceste condiții, e clar că nu ne mai putem întoarce în aceeași seară la Arad, așa că vom înopta la București și revenim joi la acasă. În schimb, partida de duminică, se va juca în amiaza mare, la ora 13. În ceea ce-l privește pe Alex Manea, am fost informați că suspendarea sa rămâne în vigoare. Ni s-a dat și un paragraf din lege, așa că nu mai avem ce face”, ne-a mărturisit Codru Grădinariu, directorul general al „alb-roșiilor”.

Delegația arădenilor se îmbarcă mâine seară, la ora 19,15, în cursa de linie Timișoara – București și se va caza la Hotelul Rin Airport. Întoarcerea e prevăzută pentru joi, la ora 12,40, arădenii urmând să facă un antrenament ușor și recuperare. Vineri și sâmbătă sunt programate alte două ședințe de pregătire, iar duminică, sperăm noi, să se joace cu promovarea pe masă pe „arena” Motorul.

0
0


4 thoughts on “Manea nu are drept de joc miercuri, meciul începe la ora 18,30!

 1. Mafia fotbalului Romanesc la lucru! Este o rusine si un dezavantaj clar favorizind clica lor de misei!
  Sper ca acesti copii si jucatori minunati sa le taie macaroana miticilor.
  UTA toata tara tine cu voi!

  Ne vedem in Liga 1!

  Forza UTA!

  0

  0
 2. Nu este corect ce face LPF, este o marlanie fara margini !!! Astia vor sa mentina SATUL VOLUNTARI cu orice pret in liga 1a. Sper ca, UTA. cu echipa pe care o are la dispozitie cu marea majoritate ,juniori tineri ,va face fata pt. a tine scorul cat mai stans pt. ca apoi sa atace cu toate fortele promovarea. Totodata sunt constient ca SATUL va avea prima sansa cu atatia jucatori cu experienta dar mingea este rotunda si se poate intampla orice. Astia trebuia sa RETROGRADEZE DIRECT in liga2a si UTA. sa fie promovata acuma dar ce sa ii faci daca asa au vrut cei de sus !!! O porcarie de sistem pt. cei fraieri. Baieti, aratati-le ce puteti, jucati cu daruire si ambitie si poate ve-ti reusi. Stati ca asta nu-i nimica, sa vedeti arbitrajul cum va fi !!!. FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

  0

  0
 3. Pe Gino Iorgulescu si prietenul Paul Cazan ii stiu din 78 cand uneori intram in localuri din zona Universitatii Bucuresti si sper ca Gino sa fie corect cu LPS-ul sau si CCA sa delege un arbitru moldovean-impartial !De nu e asa,blestemele mele se leaga ca si ale lui Arsene Boca…..! Hai UTA si succes in baraj !

  0

  0
 4. NU MOR CAII CAND VOR CAINII ! Nu cred ca vor fura pe fata,meciurile sunt televizate.Baietii sa fie atenti sa nu primeasca cartonase aiurea.Daca ne facem jocul nostru ,sa fim calmi nu cred ca o sa fie mari probleme la ei acasa.La noi o sa le fie greu tare,vor ceda psihic in primul rand cand or sa auda galeria.La Voluntari sau pus autobuze la dispozitie in toate comunele din jur sa vina oameni la meci :)) Or sa fie tribunele pline cu garoi :)))

  0

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.