UTA Arad

Livetext: FC Voluntari – UTA: 3-0, final





Miercuri, ora 17,55, stadion „Anghel Iordănescu”, timp înorat, gazon excelent.

Formații oficiale: 

FC Voluntari: Bornescu – Filipov, Ţiru, Maftei (cpt.), Mitache – Moke, Novac – Căpăţână, Achim Voduţ – Tudorie. Rezerve: Balauru – Novakovic, Grigore, L. Rus, Kone, Enceanu, Bălan. Director tehnic: Florin Marin

UTA: Miron – Covaci, Botiş (cpt), Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriş, Tănase, Copil – Man, Curtuiuş. Rezerve:  Anca – Vlad, Roman, Petre, Jorza, Costin, Rus. Antrenor: Roland Nagy

Arbitri: Istvan Kovacs (Carei) – Ovidiu Artene (Vaslui) și Vladimir Urzică (Piatra Neamț).

Adiționali: Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe) și Adrian Comănescu (Rm. Vâlcea). Rezervă: Aurel Oniță (Constanța).

Observator de arbitri: Irina Mîrț (București), Observator de joc din partea LPF: Eduard Alexandru (București)

 

59 comentarii

  1. Nu avem fundas pe banca.sper sa nu se accidenteze cineva.preventiv cred ca trebuia luat ceva fundas de la republicani

    0
    0
  2. Apararea noastra are prima absenta. Miron nu iese la o centrare lunga, Tanase nu sare si Vodut, din 5 m Un gol gratuit primit. Voluntariul se teme, dar noi nu prea legam nimic afara.

    0
    0
    1. Hai sa nu dam in ei.era clar inainte de meci ca este diferenta mare de valoare.ai nostrii si-au depasit conditiia

      0
      0
      1. Hai sa nu mai repetam asta, UTA a terminat practic pe primul loc in Liga 2 iar Voluntari printre ultimele in Liga 1, pe langa asta se vede ca Voluntariul e o echipa foarte slaba, cu putin curaj UTA putea mai mult…si faptul ca un jucator nu are valoare, nu are legatura cu ce conditie ti-ai depasit sau nu…

        0
        0
  3. E 2-0 cu un Miron ce nu iese pe centrari si o apare cam visatoare….Ma tem ca in repriza 2-a sa nu apara oboseala si s-o luam pe coaje mai sever….Ar fi bun un 2-1,ca doar Stratila si Curtuius ,isca in teren din partea noastra.Manea vezi ce ai facut…? si Polgar sa reintre in retur !Hai UTA TREZI-REA !

    0
    0
      1. ia-l la tine acasa,ce vrei ma ,sa tacem toti din gura in fata ta ?da a gresit la 2 goluri simplu ..nu e de UTA ..

        0
        0
        1. retardel am jucat cu o gramada de copiii . ar trebuii sa fim mandrii de baieti . HAI UTA ! batem acasa facem spectacol iar !

          0
          0
          1. UTA a jucat cu sugari pentru bani, asta a facut tot sezonul, cum l-au adus pe Stratila, mai putea gasi 1 sau 2 ca el si totul era ok, dar cand bagi ca impingi ca prostu’ pe copilasi astia doar sa ii vinzi, nu vad de ce nu trebuie criticata echipa, asta e frate, o dam atata cu conditia, daca nu doreau sa ajunga aici nu ajungeau..pacat, s-au speriat de niste terminati..

            0
            0
        2. Tu esti Suporter ?? poate din an in pasti ! Echipa oricum si-a depasit conditia , ii multumim ca a ajuns aici , iar sezonul urmator o luam de la capat .

          0
          0
  4. VOLUNTARI – UTA 3- 0 !
    Este greu de crezut că UTA să mai spere ceva !
    Ne întâlnim și B din luna august dragi adrădeni…

    0
    0
  5. Echipa s-a autodepasit,meciurile acestea au fost bonus,pana la urma daca stam si analizăm de la inceput nu s-a pornit cu sanse egale.Voluntari au avut 10 zile in plus de pauza iar Uta a jucat din 3 in 3 zile,echipa noastra a avut foarte mulți juniori in lot ,dintre ei majoritatea au si jucat azi .Ca au mai gresit asta este nu putem acuma sa ne luam de ei si sa ii criticăm(desi observ ca tot mai mulți încearcă acest luc@ ru,cea ce denota ce fel de suporteri sunt).Duminica stadionul trebuie sa fie arhiplin si sa susțină echipa asta pana la capăt indeferent de rezultat.

    0
    0
    1. portarul nu e junior dar e ffff slab ,ala e calul troian,pacat de ceilalti care fug ca prostii si ala isi bate joc de ei

      0
      0
  6. Sper de la conducere sa nu vanda pe maruntis la mitici juniorii sa ne intarim lotul si la anul sa PROMOVAM.Sincer daca ne batem joc de generatia asta talentata si nu pune toata lumea umarul la anul ,mai bine sa ne lasam de sportul acesta ,sincer sunt satul de atatea dezamagiri traite in 20 de ani

    0
    0
  7. ASTA ESTE AM PIERDUT! DUMINICA VOM INVINGE SI DACA O SA FACEM 3-0! JUCAM PRELUNGIRI SI CASTIGAM! SPIRITUL UTA A INVINS ! BRAVO BAIETI VOM FI ALATURI DE VOI PANA IN ULTIMA CLIPA! SPERANTA MOARE ULTIMA ! SA SPERAM CA TOTI VE-TI FI SANATOSI SI APARAREA VA FI BETON PTR.CA DE MARCAT O SA MARCAM! HAIDE UTA, CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0
  8. cu asa portar nu ai pentru ce sa promovezi.Si la meciurile cu cei din Calarasi a jucat slab dar azi a fost jenant ,toate golurile au fost de portar ,mai ales al treilea,cum dreq a pus zidul? numai el stie.Roly chiar nu l-ai vazut ce face?

    0
    0
    1. Cele 3 goluri au venit pe greseli personale , Covaci la primul a pierdut atacantul din marcaj , la al doilea Copil a facut gresit pasul la ofsaid , iar cel de al treilea e clar gol de portar . Nici un gol nu a venit in urma unor actiuni elaborate . Nu a aratat deloc ca o sperietoare Voluntariul

      0
      0
  9. Nu-i absolut nici un bai.Ăsta-i fotbalul.Dacă aveam o pauză măcar cu 2-3 zile in plus,cred că s-ar fi jucat altfel.Chiar nu mă mai interesează promovarea,mi-e scârbă de federație și de toate manevrele făcute.

    0
    0
  10. Ce se intampla cu Miron !!!??? Cel putin doua goluri au fost din vina lui !! Nu inteleg de ce nu iese pe centrari,mai ales daca sunt in 6 metri !!?? Aceleasi greseli ca si la Calarasi ! E inadmisibil sa iti aranjezi zidul si sa nu poti acoperi spatiul lasat liber ( mai ales ca sutul nu a fost tare ) ! Ma bucur ca am ajuns pana aici si baietii merita toti felicitari ! Dar e pacat sa pierzi ci 3-0 , mai ales ca Voluntariul i-mi pare mai slaba decat Calarasiul ! Miron………… !! Speranta moare ultima !! Acasa e posibil orice ! Miron………………….!!

    0
    0
  11. Pe dreapta fundasul Covaci mai mult a incurcat…daca jucam in 10 fara el era mult mai bine, din nefericire. Sper sa nu il bage in retur ca e 0 barat. Nu am nimic cu el dar ne-a ingropat promovarea…

    0
    0
  12. Imi pare rau, asta este. De ce era mai rau nu am scapat. UTA. o echipa decimata de accidentari dupa atatea meciuri jucate cu deplasari insuportabile si cu multi copii pe teren nu puteai emite pretentii cu satul voluntari . Cu toate ca nici satul voluntari nu au jucat cine stie ce .Eu nu inteleg de ce acest copil Covaci, nu a fost schimbat la pauza pt, ca s-a vazut clar ca este depasit de joc. Nu am nimic cu el doamne fereste dar nu poti sa gresesti in halul ala la o simpla pase in care practic nu il jena nimeni .Copi[ . copil dar nu poti sa joci in halul ala ca in curtea scoli .De ce a fost scos Curtuius si Chindris !!!!!PE VIITOR CRED CA CONDUCEREA AR TREBUI SA MAI ADUCA LANGA ACESTI COPII ,DAR BUNI, 3-4 JUCATORI CU EXPERIENTA PT. CA ALTFEL UTA. NU VA PROMOVA CURAND . II FELICIT CA AU AJUNS PANA AICI DAR PE VIITOR TREBUIE ALTA STRATEGIE SERIOASA PT. A ATACA PROMOVAREA !!!

    0
    0
    1. Covaci nu e fundas ,el joaca bine mai sus dar prostia lui Coltescu si accidentarea lui Polgar a facut sa fie posibila aceasta varianta care se pare nu a fost cea mai buna

      0
      0
  13. Abia astept sa ii aplaud duminica.nu au de ce sa fie suparati. Care comentati pe aici va rog stati acasa ca si la vot!
    Cu putin noroc dadeam doua goluri. Sa cantam, sa ne bucuram pentru acest an,tot stadionul ca saptamana trecuta!
    Hai baieti, mai un meci! Bafta!

    0
    0
  14. Bravo baietii …jocurile erau facute dinainte pt. Voluntari FRF stie dece ! Nu stiu daca Uta se va mai intilnii anul viitor cu asemenea situatie sa promoveze sau sa ajunga macar la baraj va fi foarte greu ,sper sa avem parte de un campionat fericit si incununat cu victorii! Cu siguranta sistemul asta tampit implementat de catre iluminatii din frf cu barajele se va schimba de anul viitor sau echipa din liga a doua care va fi pe locul doi va trebui sa joace doua baraje cu ultimele doua clasate din prima liga ….in asa fel liga cu burleanu va ramine intacta !!!!

    0
    0
  15. Hai sa nu fim tristi, hai sa lasam reprosurile ! Oricum echipa s-a zbatut ( asta e cuvantul), dar atata s-a putut azi. Nu voi incerca sa arat greseli, pentru ca azi , la final trebuie sa fim obiectivi : ceea ce s-a realizat a fost peste asteptari ( ale mele, cel putin). S-au facut eforturi si clubul, si banca si baietii, din nefericire Polgar, Manea, Filaret, Hlistei azi nu ne-au putut ajuta. Cred ca , cu ei nu era diferenta asta, cine stie ? Ce sa ceri de la un copil ca si Covaci, sau de la Tanase ?. Anul asta 2015-2016 este un an bun, de tinut minte ! Probleme este CE VREM, LA ANUL ?. Eu spun ca s-a incheiat un ciclu, ciclul care a inceput cu infiintarea, apoi cu promovari succesive. Am fost la un pas de o lovitura ( orice mi-ati zice 4-0, 5-1 , eu unul nu astept, nici in vise). Dar pentru asta e timp de pareri, de cearta, de nemultumiri, de propuneri. Deocamdata un om normal nu poate spune decit : Bravo Meszar, bravo Rolly si ajutoarele, bravo baieti ! Va multumim !! Ne-ati facut sa fim mandri de voi, mandri de U T A !!

    0
    0
    1. Să nu uităm că am avut două mari ocazii de gol,prin Man și Petre,(sper să nu mă inșel) ambele cu capul,din câțiva metri.Un sezon peste așteptări făcut de UTA,deci nu-i nici o tragedie.

      0
      0
      1. Nu zice nimeni ca e o tragedie, dar partea proasta e ca sansa asta nu cred ca o vom mai avea cativa ani cu noua forma a ligii secunde (22 de echipe). Daca se va merge in continuare pe cresterea acestei echipe tinere fara a completa pe fiecare sector cu jucatori experimentati nu cred ca vom mai ajunge pe primele locuri. Deci daca vrei, tragedia consta in ce va urma, nu neaparat in ratarea promovarii. Tragedia e frica cu care s-a jucat si goliciunea lotului nu rezultatul in sine…daca am fi jucat frumos, puteam pierde si cu 5-0 si nu as fi fost la fel de trist.

        0
        0
  16. Indiferent de rezultat UTA ARAD este echipa mea si o iubesc neconditionat. Pentru mine ei au facut tot posibilul. Va iubesc baieti , ati facut un sezon superb , cum putin sperau. UTA ESTE ARAD iar restul e can can . Respect si suporteriilor din galerie care au facut o deplasare grea pana la voluntari . EU IUBESC UTA ARAD .

    0
    0
  17. Jucatorii tineri de la bd sunt jucatorii care apartin de atletico arad imprumutati la bd, iar bd nu este uta arad, suporteri nu va lasati influentati de falconetii, toti iubim uta arad echipa cu care n=eam nascut in sange ,dar aceasta clona nu are nimic in comun cu echipa pe care am iubito si care zace in insolventa in birourile frf.

    0
    0
    1. Tarane, nu zace nimeni niciunde, probabil ca te referi la firma pe care o detinea boul de martian…o firma nu inseamna UTA.UTA inseamna palmares si suporteri si orice ai zice, au ajuns aici prin munca.

      0
      0
      1. daca asta e uta arad , atunci de ce sa infiintat din in liga 4 si in culori alb-verde? la jignirile tale nu vreau sa raspund deoarece taran nu e o rusine sa fii.

        0
        0
  18. in meciul retur cu voluntarii imi doresc al treilea noroc pentru UTA.
    primul noroc a fost golul 3 cu brasovul!
    al doilea noroc a fost golul patru cu calarasiul!
    duminica – vreau un noroc mare – 4-0!
    UTA ESTE ARADUL zice un suporter. E3U IUBESC MULT ARADUL!!!

    0
    0
  19. Miroane,ai vazut la Bornescu cum apara,tu stai pe linia portii de multe ori si 2 goluri sunt ale tale !Covaci in loc sa degajeze rapid…a facut fault si Miron s-a pozitionat total gresit…Voluntariul a jucat cu pase scurte.ne-a macinat si-n retur cu parere de rau o spun ca nu pierd la noi !Mediasul merita sa nu fie ,,iertat,, ca ei ne-au bagat la vise de promovare,dar merita sa ne bucuram cand gazarii i-au batai in liga 1!Roly felicitari pentru jocurile bune si cauta 3 fundasi rezistenti in lupta corp la corp si cu viteza…..Vorba lui Stratila,cel mai bun de la noi >pan aici ne-a fost< !E pacat si sa nu putrezim in B…..!HAI UTA si Falca vezi de stadion…!

    0
    0
  20. salutare!!! felicit echipa pentru parcursul extraordinar pe care la avut in acest sezon. nu sunt suparat pe nimeni si consider ca echipa a avut mult de castigat in urma acestor meciuri de baraj. o sa fie interesant sezonul viitor deoarece o sa fie puternica liga 2 cu o singura serie. echipe ca baia mare, chindia, calarasi, timisoara cu 2 echipe,farul, bacau, etc. o sa dea totul pentru a scapa de retrogradare sau pt a ataca promovarea. sunt convins ca daca nu pleaca nimeni de la echipa si eventual se mai face un transfer doua bune, o sa facem o figura frumoasa la anul. doresc succes echipei si inca o data felicitari tuturor pentru sezonul superb incheiat!!! hai uta!!!

    0
    0
    1. De acord, dar nu 1-2 transferuri ci 5-6, care costa bani (multi)… Nu poti promova numai cu juniorii (oricat de talentati) si batranii (valorosi candva), oricat suflet ar depune…

      0
      0
  21. D-lor de la Sportarad,corectati titlul articolului,caci corect e Voluntari-UTA 3-0!Suporteri utisti,trebuie sa ne vedem lungul nasului ca Mediasul ne-a ruinat ca au fost,,smecheri mari,, iar ieri s-a vazut lipsa unor fundasi ,,iuti,,(exceptie Burla),cu portar care scoate goluri daca adversarii trag in el,cu un Rus care ,,o cacaie,,in loc sa traga la poarta,un Man slabut ca si Tanase ce nu a miscat…etc.etc.Doar Stratila a jucat bine si s-a vazut dorinta lui Curtuius si a lui Copil !Voluntarul ne-a macinat marunt si Flocea dorea scor de tenis !Hai UTA SI SCUZE DACA AM FOST IN ANALIZA MECIULUI CAM DUR….!

    0
    0
  22. Usurel fratilor,speranta moare ultima! Daca duminica batem Voluntariul si ii bagam in liga 2 ce o sa mai comentati? A fost un meci urmeaza al doilea ,care nu va semana cu asta! Toti care criticati acum parca am sa vad ce comm elogioase o sa scrieti despre baieti.La golul 2 eu spun ca a fost offside eram pe stadion exact pe linie cu apararea ,acolo ne-a facut tusarul! Incercati sa revedeti faza si imi ve-ti da dreptate!

    0
    0
  23. Cu acesti jucatori UTA a obtinut maximum posibil. Felicitari baieti!… si la anul, daca se intareste lotul cu vreo cinci titulari valorosi, intram in Liga I, daca nu…suntem competitivi in liga secunda…

    0
    0
  24. ura sa vina vacanta si ofertele sa vindemem vreo 3 sau 4 copiii ca sa isi umple uni buzunarele restul cu liga 1 e pt prosti care credem in vorbe dulci

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button