UTA Arad

Chindriș: „De aceea fotbalul e frumos că ne putem lua revanșa duminică”





UTA a avut destule probleme la mijlocul terenului, dar asta și pentru că ilfovenii au creat deseori superioritate în centru cu triunghiul Moke – Novac – Achim. Deseori, Chindriș și Tănase au fost prinși între aceștia, având dificultăți atât pe faza defensivă, cât și pe contrucția jocului. „A fost nn meci destul de greu pentru noi. Știam că au o echipă ce vor pune presiune asupra noastră. Mai ales la mijlocul terenului aveau tot timpul superioritate și am încercat să jucăm mereu în spatele lor. În prima repriză am fost mai timorați, mai fricoși, dar în a doua am echilibrat jocul. Am avut și noi două ocazii mari, pe care, dacă le fructificam sau măcar una dintre ele, alta era perspectiva partidei de la Arad. Adi Petre a încercat să dea gol, păcat că nu a reușit”, a menționat Marius Chindriș.

Cel puțin la cald, mijlocașul „alb-roșiilor” nu a părut să digere decizia lui Roland Nagy, aceea de a-l scoate de pe teren. „Am fost schimbat, a fost decizia antrenorului. O respect, a fost o schimbare ofensivă, a intrat Petre. La meciuri cu miză nu contează că jucăm la 3 zile. Rămâneam în istoria clubului, puteam face o performanță dacă reușeam să dăm un gol astăzi, puteam lua o opțiune importantă pentru meciul de acasă. Oricum trebuie să câștigăm la Arad, ultima impresie contează.  În plus, noi credem în șansa noastră, nici după meciul cu Călărași nimeni nu ne dădea vreo șansă. De aceea fotbalul e frumos că ne putem lua revanșa duminică în fața propriilor suporteri, unde o să fie din nou alt meci și vom avea altă față”, a adăugat utistul, care a fost integralist

FOTO: Marius Anghel

 

4 comentarii

  1. Nu inteleg de ce te-a schimbat !!! A doua repriza nu stiu de ce nu la schimbat pe Covaci care a fost vraiste pe partea dreapta si a gresit decisiv la golul al treilea ceea ce va cantari foarte mult in economia partidei de la Arad. Si nu mai inteleg de ce a-ti intrat fricosi pe teren !!! Din contra, trebuia sa fiti foarte motivati pt. ca nu aveati nimic de pierdut. La Arad, cred ca ve-ti fi mult mai curajosi si ambitiosi cu satul voluntari cu toate ca va fi cu mult mai greu decat cu Calarasul. Sa dea dumnezeu sa fie o minune . HAI UTA. !!!

    0
    0
  2. Chindris voi la mijloc mereu pierdeti lupta. Din cauza asta chiar si tarlungeniul ne-a dominat. Nu stiti sa legati 3 pase consecutive, mereu la mijloc adversarul are densitate mai buna, neaparat trebuie adusi minim 2 mijlocasi care stiu sa tina besica cand jocul o cere..Roli draga sper sa incepi cu Roman titular, fiindca e un jucator relativ tehnic..pt campionatul viitor daca nu va permiteti jucatori de afara, aduce-ti pe Bozian ori Dragalina ca-s aradeni de-ai nostrii si sunt peste ce avem acum in lot

    0
    0
  3. iti apreciez comentariile dar te rog sa intelegi ca Voluntari este oras !!!!! Mai bine hai sa ne rugam toti utisti la D-zeu sa ne ajute duminica,azi e mare sarbatoare nu ar fi rau ca la ora 21-22 sa ne rugam cu toti ptr UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button