UTA Arad

Fanii arădeni ținuți la poartă stadionului din Voluntari; Grădinariu: „După discuții cu forțele de ordine au intrat toți”





Deplasările nu au fost cu noroc pentru fanii UTA-ei în acest sezon. Dacă la Mediaș nici nu s-a mai ajuns din pricina unei absențe nemotivate a autocarului la locul de întâlnire, azi, la Voluntari, suporterii „alb-roșiilor” au pierdut aproape o repriză.

Forțele de ordine i-au ținut în afara arenei pe arădeni sub pretextul că directorul de competiții al UTA-ei, Claudiu Drăgan ar fi spus la ședința tehnică dinaintea partidei că excursia nu a fost organizată de club. În plus, jandarmii au sesizat printre susținătorii „Bătrânei Doamne” și câțiva steliști, pe care – de altfel – îi cunoșteau la fel de bine și care nu mai departe de meciul UTA-ei la Brașov au inițiat un scandal cu fanii de sub Tâmpa.

În cele din urmă, a intervenit Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei, care susține că: „Prin minutul 35, după discuții cu forțele de ordine, au intrat toți pe stadion. Am fost personal acolo, nu am vzăut nici eu o bună parte din prima repriză, dar bine că s-a rezolvat în cele din urmă. Am înțeles că era vorba și despre fani ai Stelei, care – de altfel – erau îmbrăcați în negru – pe care jandarmii nu doreau să-i lase sub nicio formă pe stadion. Însă, arădenii au intrat toți la un moment dat”.

Au fost aprximativ 60 de susținători ai echipei fanion a Aradului în sectorul rezervat lor pe arena „Anghel Iordănescu”, mulți dintre ei venind din împrejurimi și mai ales capitala București. 3800 a fost asistența de la manșa întâi al barajului de menținere/promovare organizat de LPF.

Marius Anghel

4 comentarii

  1. Niste javre aia de la jandarmerie,au cerut buletinele celor care doreau sa intre pe stadion .am intrat pe stadion pe alta intrare decat galeria si cand am vrut sa merg in galerie nu am fost lasat de jandarmi.oricum inca mai avem sanse,galeria sa puna presiune si noi sa jucam bine si cred din tot sufletul ca trimetem Voluntariul in liga2 acolo unde le este locul!

    0
    0
  2. Domnule Gradinaru eu zic ca nu e ok sa mergi 600km sa vezi 60 min dintr-un meci la care intrarea era libera doar pt cei din voluntari.Dar asta e mentalitate de Romania e bine si asa…Hai sa nu mai fim atat de impasibil la un abuz.Era un meci de baraj deschis publicului larg nu privat pt voluntari.

    0
    0
    1. Nu sau cerut bani la suporterii aradeni pe bilete( din ce stiu eu),iau legitimat ,scrise CNP-urile ,intrau numai cate 50 de persoane .Au fost niste jigodii aia de la jandarmerie,i-am rugat sa ma lase sa trec de la tribuna 1 la galerie nu m-au lasat.Au fost prea multe forte de ordine care au facut abuz ,Rusine primaria Voluntari,rusine FRF!!!

      0
      0
  3. Bascalie si nesimtire in satul voluntari. Sa duca invartindu-se in liga2a unde le este locul . Au bani si isi permit orice. Domnule FALCA, ca tot a-ti iesit primar pt. a4a oara, faceti intr-un fel si gasiti niste sponsori potenti pt. a ajuta UTA. sa promoveze anul viitor. Nu vedeti ca toate satele si comunele promoveaza si UTA. se chinuie de ani de zile sa promoveze pt. ca nu este ajutata decat cu JUMATATI DE MASURA !!!. Lumea va ales, acuma ajutati si dumneavoastra implicandu-va cu simt de raspundere. HAI UTA UTA UTA !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button