Euro 2016

Un exemplu pentru tineri: Cristiano Ronaldo, la 18 ani juca la Man United și pentru Portugalia





Cristiano Ronaldo a acordat UEFA.com un amplu interviu în care a spus că a simțit întotdeauna că a fost destinat să fie un jucător de top și prezice că „Portugalia va câștiga lucruri mari”, într-o zi, după ce a fost aproape la UEFA EURO 2004.

Despre copilăria lui …
Verii mei jucau fotbal și eu am dorit întotdeauna să joc. Am jucat în cartierul meu și, de asemenea, la școală. Am locuit în Madeira apoi ne-am mutat pe continent. In principiu a mea a fost o copilărie frumoasă – copilăria unui copil normal, care s-a mutat la Lisabona la vârstă de 11 ani pentru a încerca să obțină ceva în lumea fotbalului.
Părinții mei mi-a dat posibilitatea de a părăsi Madeira la o vârstă fragedă, a fost o decizie foarte dificilă, probabil cea mai dificilă din viața lor, și a mea la fel.
Acesta a avut un efect pozitiv, pentru că m-am alăturat imediat echipelor de tineret la grupe de vârstă mai mare. Am inceput antrenamentele cu echipa B de la Sporting când aveam 15 ani și când aveam 16 ani m-am antrenat deja cu prima echipă. Totul a decurs foarte repede. Evident că în capul meu se năștea ideea de a deveni un fotbalist profesionist.

continuarea o puteți citi pe euro-fotbal.ro









Un comentariu

  1. Caracter de toată jena!
    Un simulator și trișor. La fizicul lui nu ar trebui sa „cada” ca și cind un truck l-a lovit cind un alt jucător îl atinge cu un deget.
    Simplu dezgustător acest Ronaldo.

    Adevăratul Ronaldo… Nu mai joaca!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button