UTA Arad

Conducerea „Bătrânei Doamne” a reacționat la voluntariatul…Voluntariului, arbitrilor și utiștilor: ”Gest extrem de firesc și frumos”





Scenele cu jucătorii, antrenorii și arbitrii implicați în returul barajului de menținere / promovare în Liga 1, care degajează (parțial) de apă o zonă inundată de pe terenul „Motorul, au făcut înconjurul țării prin intremediul imaginilor TV și Foto. Conducerea clubului UTA a reacționat prin următorul comunicat de presă:

”Astăzi, parcă și natura a protestat la decizia FRF de a programa un astfel de baraj irelevant, poate inutil și sigur inechitabil.

Clubul UTA apreciază gestul de solidaritate al jucătorilor noștri, al jucătorilor echipei adverse, al arbitrilor și al tuturor celor care s-au implicat în degajarea apei de pe suprafața terenului. Considerăm gestul extrem de firesc și frumos, actorii pregătindu-și ei înșiși scena unui spectacol memorabil, în condițiile în care în România există prea puține utilaje specializate pentru a elimina o cantitate atât de mare de apă de pe teren, într-un timp atât de scurt. Clubul nostru, lovindu-se de aceeași problemă și de lipsa personalului de rezervă, își asumă situația și își cere scuze tuturor suporterilor.  

A fost un gest de solidaritate perceput atât de eronat de către unii. Voluntariul a promovat, dar bucuria Aradului de a-și fi redescoperit echipa este unică. UTA este mai mult decât un club, iar astăzi din nou, mii de oameni au trăit atât de multe emoții”.

Vă mulțumim tuturor!

Haide UTA, hai Aradul!









12 comentarii

  1. utilajele lipsa la care se refera conducerea clubului cred ca se cheama BUREȚI iar in locul lor ˝artiștii˝ au folosit ceva unelte de mână, de genul: cârpe, mături, găleți, lopeți și … o ușă … pacat de munca baietilor, nu au avut sansa sa demonstreze ce pot din cauza lipsei unor … utilaje numite BUREȚI

    0
    0
  2. acuma sa vazut cum isi bate joc domnul falca et.com de tot sportul aradean rusine pe fonduri europene ne fura nui posibil asa ceva nu vreau sa ma gandesc daca asa arata terenul de joc oare cum arata cel de antrenament toata stima ptr. jucatori ,suporteri si conducere

    0
    0
  3. Cat de penibil, nesimtit si slugarnic in fata lui Falca sa fii sa dai un asa comunicat? Actorii si-au pregatit scena? De ce nu ii puneti inainte de fiecare meci sa dea cu var, sa taie iarba, sa puna plasa la poarta? De ce nu spuneti ca nu vi se asigura nici macar necesarul de galeti din partea Primariei? De ce nu spuneti ca nu aveti oameni sa asigurati mai multi oameni de ordine? De ce nu spuneti ca Roli Nagy ii cerea lui Meszar oameni si instrumente pentru scoaterea apei de pe teren iar reactia marelui manager a fost „Pai sunt 2 oameni cu bureti acolo la poarta, nu ajunge?”, asta in timp ce spargea seminte in gura. Nu va e rusine sa dati un asa comunicat?

    0
    0
  4. O fi Motorul o arena de mana a..treia-(nici nu pricep de ce UTA nu a jucat la Pecica), dar in Aradul Nou totul este la nivel hei-rup-ist !.Cu citeva saltele de burete, mult mai repede se rezolva, apoi nu este greu, in anul 2016 sa forezi niste puturi in panza freatica superficiala , si cu citeva motoare sa scoti apa, care prin absorbtie, rezolva problema. S-a ales o metoda si o situatie prin care vom intra, prin conditiile mizere si neputinta, in istoria fotbalului. Nu am vazut niciodata ca paspetii si mai ales arbitrii sa fie dusi la munca voluntara…in folosul..comunitatii. O intrebare ( si o nedumerire) pentru conducere : de ce nu a fost folosita galeria, la munca asta ?.E laudabil ca s-a facut o improvizatie de tribuna, inca de dinaite de Voluntari, dar totul pare improvizat. Ar fi ceva timp ca la tribuna a doua sa se inalte, fie si provizoriu- o tribuna mai acatarii, ca UTA , pentru mine e sigur- nu va juca in Vlaicu,inainte de primavara lui 2018. Aradul s-a remarcat azi, rusinos, intr-un moment cind toti trebuiau sa vorbeasca de echipa si galerie, formidabile, ambele !

    0
    0
  5. gretos comunicat. libidinos. iar indivizilor care au obligatia sa asigure conditiile normale li se falfaie prin Paris, SUA sau chiar mai aproape . ce zici dugaesescule? ce zice conducerea clubului? altceva decat sa dea limbi?
    mie mi s-a paarut ca faza cu caratul apei i-a deconectat de la tensiunea meciului pe baieti, avand cea mai proasta prima repriza din ultimele 10 meciuri, fara vreo realizare.

    0
    0
  6. mi sa parut inca de mult timp lipsa comunicarii dintre fani, presa si conducerea clubului..sau poate gresesc..aparitii scurte, comunicate de presa scurte..pe domnul Tucudean nu imi aduc aminte sa-l fi vazut la un interviu..nici macar domnul Meszar..mi se pare o conducere rece si seaca departe de suporteri si chiar echipa..inteleg greutatile financiare si de infrastructura al clubului si inteleg si ca echipa nu putea promova din aceste cauze dar nu inteleg conducerea care mai mlt tace si incearca sa scoata cu basma curata factorii locali din cnducerea orasului..nu am vazut niciodata conducerea sa mearga in sectorul fanilor si sa aplaude .. poate doar mi se pare mie ..nu vreau sa lovesc in nimeni.. echipa ,staful tehnic,suporterii sunt minunati dar nu impartasesc aceleasi sentimente si fata de conducere care parca nu exista..

    0
    0
  7. atat conducerea administrativa a clubului cat si primaria(nu doar falca ci mai ales functionarii de doi lei de la administrare baze sportive si alte servicii de kkt din PMA, niste putori de genul ”timpul trece, leafa merge” ce asteapta numa mariri de salarii) sunt responsabile pentru situatia jenanta creata si ele ofera imaginea reala a Aradului de azi, un oras marunt din pacate din toate pct.de vedere, politic, cultural sportiv. Cu cat refuzam sa vedem realitatea, cu atat mai greu o vom putea schimba.
    -Aradul nu are nicio influenta la Bucuresti(vezi pasajele alea de rahat care stau neterminate de ani de zile si circulam ca in Albania sau Bosnia pe drumuri ”europene”),
    – Aradul nu mai are strand(cei care stiti ce era strandul acum 15-20 de ani sunteti de acord ca asta nu e strand, zona comerciala, de terase si cluburi, care era sufletul strandului a murit distrus de administratia Falca, fie din rea vointa fie din incompententa),
    – filarmonica(o institutie esentiala si minuscula ca si cheltuieli) supravietuieste inca sabotajului lui Falca, dar e decimata si atmosfera in interior e de cacao,
    – Aradul nu are un stadion adevarat pentru nicio ramura sportiva, pe langa bazele sportive demolate unde se putea construi cu adevarat, nu ca la Francisc Neumann, unde n-ai loc nici de tribune, daramite de parcari,( fostul strungu de exemplu era locul ideal pentru a construi un stadion serios). Bazele din subcetate, ”stadionul”de rugby cpl si atletismul de pe gloria sunt eventual baze de antrenament, nu pot fi considerate stadioane, nu pot gazdui o competitie serioasa sau public numeros. La polivalenta noastra ceausista nu s-au facut renovari serioase, decat carpeli.
    – conducerea UTA-ei este repetenta la toate examenele date, de fiecare data ori a gafat ori nu a avut nicio reactie ori a reactionat prea tarziu cum a fost acum cu solicitarea programarii meciului de baraj intr-o singura mansa. Pai au facut soicitarea dupa dubla cu calarasiul!!! desi se stiau datele meciurilor inca dupa ultimul meci din playoff, se stia de atunci ca echipa care bate in primul baraj va juca 4 meciuri in 12 zile, trebuia atunci facuta solicitarea, nu inainte de meciul cu voluntari.

    0
    0
  8. Si galeria este aservita lui falconetti..au injurat frf-ul, pe vecinii din sud, dar pe principalul vinovat al rusinii nationale nu au indraznit..poate le este frica sa nu le lipseasca autocarul gratis cum s-a intamplat cu mediasul

    0
    0
  9. dumitre? as-i zice ceva de bine dar sigur o sa ma cenzureze… pai ce vrei sa zici ironicule… ca eu merg in deplasare pentru ragatul ala de autocar care costa 10 lei???? dute si te spala pe gura cand pomenesti de suporterii utisti bai…..habar nu ai cum e sa mergi intr-o deplasare. tu crezi ca mi-e frica de lipsa autocarului tau ignorant frustrat ce esti??? macar de ao cunoaste motivul lipsei autocarului de la meciul cu medias… pai merg in deplasari de peste 23 de ani si tu gunoiule imi zici mie ca mi-e frica sa comentez ca nu o sa mai am gratis transport???? ordinarule!!!! ar trebuii sa iti ceri iertare de la suporteri pentru cele afirmate ca bine nu te vad.. ai reusit sa ma enervezi.. f..m..m..

    0
    0
  10. taci din gura aia ratatule.. f.m.m. pai tu asa vorbesti de suporteri? mai ordinare.. tu crezi ca de aceea are uta suporteri ca vine nenorocitul ala de autocar si platim deplasarea mai putin????? scoti numa gunoi din gura.. dute si te trezeste ca esti beat f/m/m!!!

    0
    0
  11. dumitru.. ai nimerit ca musca in rahat…sau mai bine zis ca rahatul in musca.. aceste ironii de doi lei la adresa suporterilor nu isi au locul din moment ce tu nu esti decat un asa zis postac care isi varsa frustrarile de zi cu zi aici pe acest site..ai fost in vreo deplasare cu autocarele care zici ca sunt gratis??? pai mai nenicule..doar un limitat in gandire ca tine crede ca pe suporteri ii intereseaza ^gratuitatea* ta..cum iti permiti sa jignesti suporterii care merg in deplasari???? eu merg de 25 de ani la meciuri si acasa si in deplasare iar tu vi si spuica mi-e frica sa nu lipseasca autocarul gratis??? tu crezi ca pentru gratuitate se merge in deplasari ignorantule? si nici nu e gratis autocarul ..pelanga ironie ai si informatii proaste.. eu zic sa iti vezi de frustrarile tale si nu ataca suporterii ca nici macar la degetul lor mic nu ajungi.. f.m.m…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button