UTA Arad

Nagy: „Nu s-a jucat pe picior de egalitate, poate dacă marcam mai repede…”





Minunile nu se întâmplă în fiecare zi, cu atât mai mult cu cât nu le creezi toate condițiile să apară. Pe lângă un joc consistent, exact pe ambele faze și multă inspirație la finalizare, utiștii aveau nevoie de un gazon practicabil. Sau, cu siguranță, nu aveau nevoie de bălți în toate zonele terenului, în așa fel încât vizitatorii să stea la ciupeală după scorul concludent din tur: 3-0.

Chiar și în aceste condiții, „alb-roșii” au dat totul, au depus un efort dublu după o perioadă cu meciuri din trei în trei zile și au părăsit cu capul sus terenul. Au câștigat partida de azi și au cules aplauzele suporterilor pentru o stagiune mult peste așteptări. „Echipa a avut atitudine tot timpul, chiar şi în meciul tur, deşi, poate, am avut prea mult respect faţă de adversari. În special în prima repriză a partidei de acum trei zile. S-a ajuns ca Voluntariul să aibă un avantaj consistent înainte de meciul de azi. Și totuși, poate dacă marcam mai repede… Dacă am fi intrat măcar cu 1-0 la cabine, publicul ne împingea și mai aporape de poartă şi puneam probleme. Ajutată și de starea terenului, Voluntariul, fiind o echipă experimentată, a fragmentat jocul, a ştiut să ţină de minge și și-a atins scopul. Rămânem cu o victorie frumoasă, încheiem pozitiv un an competiţional ce ne obligă la mai mult”, a declarat antrenorul arădenilor la finalul disputei cu ilfovenii.

Legat și de starea terenului, dar și a condițiilor în care s-au jucat barajele cu Călărașiul și Voluntariul, Nagy a adăugat: „Asta e, la ceea ce s-a întâmplat în acest an, cu neprogramări de etape, nu a ştiut stânga ce face dreapta, patru meciuri în 12 zile, s-a pus capac cu ruperea de nori și restul scenelor rar întâlnite pe un teren de fotbal. Concluzionând, nu s-a jucat de pe picior de egalitate, noi eram consumaţi şi plini de greutăţi”.

„Principalul” arădenilor a surprins apoi și câștigurile sezonului ce s-a încheiat azi pentru echipa fanion a Aradului. „Am retrăit sentimentul din 2003, când am retrogradat din Liga 1, iar  a fost stadionul plin în meciul cu Bistriţa. Suporterii s-au mișcat din case, au fost tot mai mulți și mai atașați de această echipă de la etapă la etapă, iar acest lucru ne bucură foarte mult. Apoi, nu putem uita că debutat mulți copii, de 16, 17,18 ani, iar ei au răspuns pe măsură. Sunt mulțumit de absolut toți, chiar și de Covaci, pe care nu am dorit să-l expun azi după criticile, zic eu, puțin exagerate după meciul tur. Apoi, Tănase a jucat mult meciuri în ultimul timp, nu am dorit să ne expunem încă de la început”, a mai punctat Roli Nagy.









2 comentarii

  1. Felicitari Roly! N-ai promovat dar ai construit o echipa extrem de puternica in trei ani cu aradeni, mergeti pe aceasta linie, nu vrem elefanti la UTA. Sezonul incepe in iulie, liga 2 va fi extrem de interesanta, poate peste liga 1. La anul, odata cu promovarea poate va fi si stadionul gata. Nu fiti suparati aradul fotbalistic a fost trezit la viata, asta-i marea realizare pe moment

    0
    0
  2. Felicitari Rolly, ai avut 3 ani foarte frumosi, pacat ca , la final; aceasta echipa a fost terminata fizic de deplasari si jocuri multe.Viata merge mai departe, imi este si mila..de tine, peste o luna incepi din nou, un campionat. Sper ca in acest an sa fii ceva mai ajutat, ca lot, este mare nevoie de 2-3 jucatori experimentati,, cam in toate compartimentele. Desigur, unii vor pleca, mirajul banilor ii va cuprinde. ramane insa un fond bun de tineri, o aparare care ( in mare) mai poate duce un an, la mijloc e nevoie de solutii ( doar cu Chindris, Copil si Hlistei-nu poti duce un campionat, desi anul asta au fost foarte buni). Pentru cei sub 18 ani ar face o prostie sa plece,cind la UTA joaca Cum ai facut lucruri deosebite, logic ar fi sa continui, dar-cum am mai spus- mai mult ajutat de conducere. Inca o data B R A V O !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button