UTA Arad

Curtuiuș: „Am atins maturitatea fotbalistică la UTA, aș vrea să rămân”





Golgheterul UTA-ei a încheiat sezonul cu 17 reușite. 15 au venit în campionat (aici incluzând și returul barajului cu Călărașiul), iar două în partidele de Cupă, cu CSM Lugoj și Pandurii Târgu Jiu, Marius Curtuiuș având parte de cel mai prolific sezon din carieră. „Chiar m-am simțit foarte bine la Arad, din toate punctele de vedere. Am jucat constant, mi-am ajutat cât am putut de mult echipa, deși întotdeauna e loc și de mai bine. Nimeni nu a crezut în noi, dar am ajuns la un pas mic de Liga1. Dacă analizăm în detaliu raportul de forțe din ultimul baraj, cel cu Voluntariul, ne rezultă că aveam șanse mici încă din debut. În primul rând erau mai odihniți, mai experimentați și mai pregătiți din toate punctele de vedere de această dublă. Și cu toate astea, au fost niște momente cheie ale barajului, ocaziile din repriza a doua de la Voluntari și cea din debutul partidei retur, ce puteau face cel puțin mai echilibrat acest duel”, a menționat Curtuiuș.

Fotbalistul originar din Bistrița a părăsit ieri dimineață Aradul, având promisiunea că la revenirea din vacanță își va negocia rămânerea la UTA. Contractul său cu „alb-roșii” expiră pe 30 iunie, dar, cel puțin deocamdată, „vârful” de 26 de ani nici nu concepe să joace altundeva în sezonul următor. „Am atins maturitatea sportivă la UTA, aș vrea să rămân. Eu zic că nu vor fi probleme să ne înțelegem, am fost o familie la Arad, cred că vom continua în aceeași formulă. Ar fi păcat să fie altfel”, a adăugat atacantul.

Marius Curtuiuș s-a declarat foarte impresionat de atașamentul fanilor față de echipă. „O să rămân mult timp de acum înainte cu imaginea de duminică. Pe acea ploaie torențială, oamenii veneau la stadion în loc să fugă, să se ascundă. Acest lucru înseamnă mult pentru noi și nivelul de apreciere la care a ajuns această echipă”, mai spus golgheterul „Bătrânei Doamne”.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button