UTA Arad

Căpitanul UTA-ei a pus punctul pe i: „I-aș transmite domnului Meszar să caște bine ochii”





Echipa fanion a Aradului a pus punct unui sezon epuizant. La cei 38 de ani ai săi, căpitanul UTA-ei a fost un adevărat exemplu, mai ales că în ultimele 20 de zile a evoluat din trei în trei zile și a fost integralist.

Cu Voluntariul, ca și colegii săi, Sorin Botiș a dat totul pentru o victorie ce, din păcate, rămâne una de palmares. Dar, a fost și unul dintre „actorii care și-au pregătit scena” scoțând apa de pe terenul „Motorul” într-o scenă greu de închipuit în secolul 21.

La finalul confruntării de ieri, pe lângă considerațiile legate de meci și parcursul echipei în campionat Botiș a făcut și următoarele precizări: „Aștept fapte, nu vorbe. Eu nu l-am votat la Primărie pe domnul Falcă, dar mă așteptam să aibă încredere în noi și astăzi. Sau, poate, și la meciul cu Călărașiul a venit fiindcă se afla în campanie electorală, nu știu.  Cert este că astăzi ne-am făcut de râs cu terenul, nu mi-am imaginat că în anul 2016 se poate întâmpla așa ceva. I-aș transmite domnului Meszar să caște bine ochii, să vadă cine i-a fost alături și cine nu”.

Totdată, Sorin Botiș, care ar putea să se despartă de UTA chiar în această vară, a ținut să-și felicite colegii și antrenorii pentru stagiunea bună făcută.









4 comentarii

  1. jucatori si antrenori si suporteri au dorit sa promoveze administratia locala primarie si consiile nu vor uta in liga 1

    0
    0
  2. O problema mare o reprezinta aceasta conducere administrativa a UTA-ei,care reprezinta interesele camarilei lui Falca si nu a jucatorilor si a antrenorilor…Si mai da si comunicate de presa”un gest firesc…”,da cum sa declari asa ceva public,dupa ce o tara intreaga a ras de noi,cum scoteau jucatorii apa cu prosoapele si galetile,tu declari ca totul e firesc…si te mai intrebi de ce jucatorii si antrenorii s-au saturat de amatorismul unora din conducere…Pacat ca va bateti joc de acesti copii

    0
    0
  3. Ce cred eu : 1. Au mai fost situatii de ploaie torentiala, dar acolo au avut bureti speciali, acolo exista niste puturi forate, care cu forta electrica scot rapid, din pinza freatica , iar apa de supafata se absoarbe mai rapid. De fapt, in repriza secunda terenul a fost decent. Cred ca se mai putea astepta cu inceperea meciului 1 ora, cel putin.2. Chiar nu ma intereseaza cu cine a votat Botis.Dint satul de efectele dezbinarii politice aradene. Primarul Falca avea datoria sa fie la meci, era ceva capital, pentru imaginea Aradului, ca UTA sa aiba conditii cit mai bune 3. Scoaterea la munca patriotica a oaspetilor si arbitrilor nu este cum se spune in comunicat „ün fapt firesc”, se stia prognoza meteo, trebuia mobilizare,pregatire, etc, daca Primaria nu avea oameni trebuia apelat la suporteri, nu la arbitri sau oaspeti, Nu am vazut asaceva niciodata.4. Nu as baga mana in foc, si sa cred ca „toata suflarea” si-a dorit promovarea, au fost destui care sint multumiti in B, cam pe la toate nivelele ( nu vreau sa dezvolt ideea). 5 In tot sezonul 2015-2016 am remarcat ambitia conducerii, a antrenorilor, a jucatorilor de a juca pe teren, fara smecherii, dar cred ca, sincer, UTA nu are ce cauta cu sprijinul actual financiar ( sint inca mari restante….), cu o conducere , care a avut pe linga telul unei evolutii frumoase , un singur mare tel : nu promovarea ( desi , unii chiar o doreau), ci cresterea cotei pentru juniorii lui Atletico, UTA de azi nu are fata de prima liga..6. Viitorul ramane incert, eu nu o vad pe UTA jucand in Vlaicu, in toamna lui 2017, nimeni nu are interes sa creasca numarul de actionari (atentie, nu de sponsori), ideea va ramane aceiasi : vindem tinerii care au cautare, chiar imediat ( ca banii intra , la cine trebuie), ii tinem pe ceilalti, mai aducem 3-4 juniori noi, mai vreo 2-3 aradeni cu experienta, poate pleaca, vara asta si vreo 2-3, la anul va fi la fel, un an fara dureri de cap ( retrogradare sau promovare), vor exista si cluburi care renunta , inca de acuma, sau pe parcurs ( ACS Poli -Recas, Petrolul, Pancota, U Cluj, Baia Mare, si cine stie mai cite !). 7. Ar fi o mare eroare sa nu recunoastem meritele lui Rolly, a jucatorilor, a suporterilor, pentru o evolutie care merita tinuta minte.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button