Liga a 2-a

ASU Poli se întărește de la Chișineu Criș: Modan și Magda, sub comanda lui BrîndescuCă formația lui Ghiță și Alin Drăgan a avut calitate în special în returul ediției trecute a Ligii a IV-a nu încape îndoială. Crișul a pierdut, însă, spre final lupta pentru primul loc Cermeiul și chiar a terminat pe 3 și sub Sântana, plătind tribut în special lipsei de omogenitate. Asta nu înseamnă că jucătorii săi nu atrag, iar proaspăta divzionară secundă, ASU Poli, a apelat deja la doi dintre ei.


De luni, atacantul Nicu Modan (17 reușite în jumătate de an) și mijlocașul Andrei Magda au reluat pregătirile pe Bega și, teoretic, au șanse mari să rămână în „alb-violet”.  Tot la ASU a mai ajuns și Răzvan Stoian, un mijlocaș ofensiv care s-a despărțit de sebișeni la începutul acestui an. În fine, la timișoreni este pe cale să revină și ex. utistul Octavian Drăghici, ultima dată la Racing Beirut.


ASU Poli a promovat în eșalonul secund dintr-o serie din care au făcut parte și Național Sebiș și CS Ineu, dar în care s-a bătut până la final pentru locul 1 cu formațiile din județul Alba, Performanța Ighiu și Metalurgistul Cugir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button