UTA Arad

Continuă Roman în „alb-roșu”? „Nu vreau să încurc, am avut impresia asta de multe ori în această primăvară”





Probabil, UTA va opera câteva modificări la nivelul lotului de jucători în această iarnă. Nu vor fi foarte multe ținând cont de politica bazată pe fotbaliști tineri, în special arădeni sau din zonă.

Teoretic, Alin Roman ar trebui să rămână în schemă având în vedere că e timișorean, are 22 de ani, are în CV meciuri la echipele naționale de juniori și chiar 7 în Liga 1 (două la Dinamo și cinci la Poli), dar el nu este prea optimist în acest sens.  „Se știe că am debutat destul de târziu pentru UTA, iar apoi, deși nu mi s-a reproșat niciodată nimic, ba chiar am fost felicitat și încurajat, am ieșit din nou din circuit. În cele patru meciuri de baraj chiar nu am jucat deloc, deși eram apt. Într-adevăr, am acuzat o mică problemă la mușchii inghinali înainte de partida de la Călărași, dar eram pregătit să joc. Și fizioterapeutul Zsolt Nagy mi-a dat undă verde, dar nu am fost nici măcar inclus în lot. La retur din nou am rămas în tribună, nu am înțeles de ce. Din păcate, am avut de multe ori impresia în această primăvară că am încurcat și nu-mi mai doresc asta pe viitor”, a spus mijlocașul ofensiv, care a debutat în „alb-roșu” în ultima etapă a sezonului regulat, în minutul 64 al partidei cu Unirea Tărlungeni.

De atunci, a mai intrat sporadic pe teren, o singură dată ca titular, în deplasarea arădenilor la Târgoviște, în cadrul rundei a treia a play-offului ligii secunde. Ca și realizări concrete amintim centrarea la golul de trei puncte reușit de Alex Manea la Mioveni, tot în play-off.  „Mai am contract cu UTA încă un an de zile, eu aș vrea să rămân, dar nu în orice condiții. Peste o săptămână, în ziua reunirii lotului, o să încerc să port o discuție cu antrenorii, să-mi spună dacă mai au sau nu nevoie de mine. Dacă nu, ne despărțim, nu este nicio problemă. Am în jur de 100 de meciuri în Liga a 2-a, am demonstrat că pot face față, iar la Arad nu pot spune că am fost un jucător problematic sau nu m-am antrenat cât am putut de bine. Nu știu, poate nu intru nici în planurile tactice ale antrenorilor, poate sunt alte chestiuni la mijloc, dar aș vrea să mi se spună în față. Nu sunt genul de fotbalist care să tragă cu dinții de un contract, mai ales că nu aș duce lipsă de alte oferte convenabile pentru mine”, a mai spus Roman.

Vă reamintim și că la începutul primăverii Roman a refuzat să coboare la echipa a doua a clubului, spunând clar că el nu a venit la Arad pentru a juca în Liga a 4-a. Atunci, relațiile cu Roland Nagy s-au răcit puțin, însă totul părea să reintre în normal odată cu debutul oficial. Spre final, se pare că s-a rupt din nou ceva, deși era greu ca stafful tehnic să schimbe prea mult într-o formulă de joc cu care a ajuns foarte aproape de Liga 1.

FOTO: Viorel Musca

2 comentarii

  1. Tot asa ne-am comportat si cu Sorian. Pacat, nu merita oamenii astia asemenea tratamente!!! La ce-i luati daca nu-i folositi, pentru Liga 4 ??? Terminati odata cu bataia de joc!

    0
    0
  2. Baiatul asta desi avea o experienta decenta de divizia B a fost extrem de putin folosit. Iar cind a intrat a realizat, macar la nivelul altora. Si el si japonezul au fost opriti de staf , de la a intra mai mult-unii zic, din cauza ca sint „ai lui UTA”, si la UTA joaca doar tinerii lui Atletico. La fel cum si Sorian a fost maltratat, fiind tinut, la infinit, pe tusa, nici macar in lot, la fel si cu Alin Roman. Aceasta a fost una dintre erorile imputabile conducerii si stafulu, icare ar avea datoria-la UTA se trimit destui bani publici, si merita stiuta destinatia lor- deci consider necesar, ca doar nu este secret de stat. sa ni se spuna ce jucatori de la Atletico sint imprumutati, care sint coproprietate si care sint transferati 100% la UTA. Asta pentru a curma definitiv suspiciunea ca la UTA „metoda Romwest”, care i-a imbogatit pe unii, se foloseste din nou. Adica, mai pe sleau as vrea sa stiu daca in continuare. UTA produce din juniorii lui Atletico fotbalisti de liga a II- a, le face cota,apoi, cind sa se culeaga roadele ( banii) acestia sint vanduti prin Atletico. Oricum dupa primele transferuri se va afla !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button