Volei

Arădenii vor medalii naționale la toate categoriile de vârstă la volei pe plajă





UVVG ProVolei Arad este pregătită pentru sezonul actual al „naționalelor” pe plajă. Aproape în fiecare an de la înfiinţare gruparea condusă de Radu Sabău, care îl are antrenor pe multiplul campion naţional Marius Mascovits, a cucerit medalii la diferite categorii de vârstă.

În sezonul 2016, UVVG ProVolei va ataca podiumul la trei generaţii. „Pregătim patru echipe de băieţi şi trei de fete la categoaria speranţe, categorie aflată la prima ediţie şi la care ş-au anunțat prezenţa foarte multe echipe. Apoi, vom merge cu trei echipe de băieţi şi una sau două de fete la cadeţi şi patru de băieţi, dar şi două sau trei la juniori. Mi-aş dori să cucerim medalii la fiecare categorie, să vedem dacă vom şi putea obţine acest lucru”, a spus preşedintele clubului arădean, Radu Sabău.

Să spunem că întrecerea naţională a speranţelor începe pe 21 iulie. Apoi, pe 24 iulie, intră pe nisip cadeţii, iar juniorii le urmează după alte 3 zile. Campionatul Naţional de volei pe plajă pentru categoriile amintite se desfăşoară în acest an la Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button