UTA Arad

Nagy: „Ne pregătim de Liga a 2-a, dar virăm din mers dacă e cazul”





Gruparea fanion a Aradului a încheiat cea de-a treia zi a cantonamentului de la Mallnitz. De ieri, plouă întruna în stațiunea montană din Austria, iar vremea rea, conform previziunilor meteo, persistă până sâmbătă. „Chiar dacă terenul pe care ne antrenăm rezistă destul de bine, nu e chiar plăcut să fim mereu udați până la piele. Nici echipamentul nu ni se uscă la hotel din cauza vremii, dar ne vedem de treabă cât putem de bine. Profităm de aerul curat, de faptul că suntem împreună și, pe lângă partea de acumulări fizice, insistăm și pe partea tehnico-tactică, scheme de joc, omogenizare”, ne-a mărturisit Roland Nagy.

La rândul său, antrenorul UTA-ei a primit confirmarea din partea conducerii cu privire la intențiile întemeiate de a se bate pentru locul de Liga 1 al falimentarei Rapid. „Ne pregătim de Liga a 2-a, dar virăm din mers dacă e cazul. Din punct de vedere fizic nu vor fi probleme, mai ales că jucătorii nu au avut multe zile de vacanță, iar copiii aproape deloc. La achiziții ar mai trebui să umblăm, chiar dacă de acestea, măcar de una-două, avem nevoie și în Liga a 2-a. Discuții se poartă în special la Arad, nu știu dacă se vor materializa înainte de revenirea noastră acasă. Dacă e cazul, noi am primi cu brațele deschise un eventual transfer chiar aici în Austria”, a adăugat Roli Nagy.

După ce nu a evoluat deloc în amicalul de ieri cu SC Gmund, Sorin Strătilă s-a antrenat separat și azi. Mijlocașul de bandă acuză dureri la gleznă, iar suprafața udă de gazon nu-l ajută deloc în această situație.

foto: uta-arad.ro

5 comentarii

  1. o sa apar un transfer sau doua cand incepe campionatul si atunci o sa stea pe tusa deoarece nu sunt pregatiti.. nu era mai logic sa se faca din timp aceste transferuri ca sa prinda si respectivii pregatirile si sa se integreze mai repede in echipa? in rest urez spor la treaba in Austria !

    0
    0
  2. Pai , nu e bine daca cei ce conduc UTA cugeta mult ? Glumesc,lipsa unor achizitii, prezenta masiva a juniorilor si neachitarea la zi a salariilor spune cam tot ce se poate spune. Nici nu mai vorbesc de starea arenei Motorul si de lucrarile la Stadionul din Calea A Vlaicu. Sa fim seriosi, la Arad fotbalul are regim de ..tolerat.

    0
    0
  3. Cum nu șanț achiziții? Câteva rezerve de la uta 2…. DINCULESCU….asul din mânecă a lui Păcurar.

    0
    0
  4. Ce cauta Dinculescu ala la prima echipa când el nu joaca la echipa a doua și la elite a jucat de erau aia sa retrogradeze cu el titular….mai e trimis și la lotul național…..va faceți de rușine ma pacurarilor….

    0
    0
  5. Sondajul deschis pe gsp arata ca 80% dintre votanti considera ca UTA are dreptul sa joace in liga 1 in locul rapidului. Un scor zdrobitor de care frf si lpf ar trebui sa tina cont . Probabil ca in final o va invita pe UTA dar ce ne facem noi cu promisiunile lui Falka?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button