UTA Arad

Dacă se amână startul sezonului, utiștii ar putea participa la un turneu de verificare în Italia





Dincolo de condițiile de pregătire bune de la Mallnitz, utiștii întâmpină o problemă privind adversarii din amicale. În zonă activează doar formații din ligile inferioare din Austria, și, oricum, variantele nu sunt prea multe.

După ce ieri au trecut cu 3-0 de divizionara a patra, SC Gmund, după dubla lui Man (gol cu capul din corner și o „scăriță” de efect) și Manea (tot după o fază fixă), „alb-roșii” o mai întâlnesc luni pe SC Landskron, din Liga a 5-a, iar apoi, spre finalul cantonamentului ar urma să dea piept cu SV Spittal, din eșalonul 4. Deocamdată, primul test a fost pe placul antrenorului Roland Nagy: „Am văzut multă plăcere în jocul băieților, cu destule faze de poartă și goluri frumoase, lucrate. Chiar dacă nu am marcat în repriza a doua, jocul a funcționat binișor, iar echipa gazdă a strâns mai mult rândurile în apărare pentru a nu suferi o înfrângere și mai severă”.

UTA se va repatria pe 22 iulie, dar 8 zile mai târziu s-ar putea pune din nou pe drum. Echipa arădeană e invitată la un turneu în orașul italian Ancona,  unde ar urma să joace amicale din două în două zile cu formații ceva mai bune din Peninsulă. Bineînțeles, „oficialii” clubului arădean nu au confirmat încă participarea și asta pentru că, pentru moment, startul ediției 2016-2017 al ligii secunde nu a fost amânat de Federație.

Plecarea spre Italia ar urma să aibă loc pe 30 iulie, adică exact în ziua în care, conform programării inițiale, ar trebui jucată prima etapă de campionat. Ca să nu mai vorbim despre posibilitatea ca „Bătrâna Doamnă” să fie angrenată în Liga 1, ce debutează chiar pe 23 iulie. Întoarcerea de la Ancona e prevăzută pe 6 august.

16 comentarii

  1. Este greu de apreciat o pregatire centralizata, care nu se finalizeaza cu jocuri cu adversari tari, mai buni, sau macar de valoarea ta. Este al doilea an, la rand , cind se prefera o astfel de pregatire. Prefer sa nu o comentez, acum, mai ales ca se face in conditii speciale : doar vreo 8=9 jucatori peste 23 de ani si vreo 14 sub 21 ani (majoritatea juniori) pe care clubul ii promoveaza , fara a fi in proprietatea sa , sau macar in coproprietate.

    0
    0
    1. Insistati cu aceeasi minciuna ca jucatorii nu ar fi ai UTA-ei. Nu e adevarat!
      Se poate verifica foarte usor insa e mai simplu sa facem valuri, nu?

      0
      0
        1. Dar de unde stiti voi frate toate aceste informatii , sunteti vreun angajat din conducere sub acoperire aici pe forum ? Asa ne place sa ne dam importanta ca stim tot , dar de fapt nu stim nimic…

          0
          0
        1. Interesant! Jucătorii de la Atletico Arad sunt ÎMPRUMUTAȚI la UTA, nu aparțin de drept de UTA… Adică Atletico îmbracă jucătorii în tricoul UTA-ei, o țară întreagă îi vede la TV, unii dintre acești jucători sunt vizați pentru un eventual transfer, iar când acesta este perfectat, cine câștigă din transferul jucătorului? UTA? Pe dracu! Câștigă Atletico Arad! Atunci, ce mai caută Meszar în conducerea clubului UTA, dacă el lucrează exclusiv pentru interesele clubului Atletico Arad?

          0
          0
        2. Luci, de unde stii tu asta? De vorbit asa in dorul lelii o putem face cu totii.
          Inteleg ca ati schimbat macazul de cand UTA isi foloseste propriul site pentru stiri si nu mai sunteti voi vioara intai insa hai sa nu propagam minciuni.

          0
          0
          1. tu vrei sa spui ca jucatorii de la Atletico au fost transferati definitiv la UTA si sunt 100% proprietatea UTA-ei? ai citit pe situl clubului vreo stire despre asta? ai vazut tu astfel de documente?

            nu am schimbat niciun macaz, pentru noi UTA nu este Uta si nici UTA BD cum scriu alti colegi de breasla, nu este nici UTA Batrana Doamna cum este denumirea oficiala pentru ca nu ati reusit sa rezolvati problema identitatii clubului … stiri scriem si de pe surse pentru ca cenzura este mai mare decat a fost vreodata la acest club …
            cine este vioara intai? situl care cenzureaza tot ca sa para ca e doar lapte si miere sau cel care da primul informatiile? cine a scris despre primul antrenament al noului sezon, despre lista de jucatori doriti de antrenori? contrabasul? 🙂

            0
            0
    1. Nu Cosmin trebuie să aibă soluțiile la aceste probleme, ci conducerea clubului UTA! Este adevărat ce spune Cosmin cu privire la acei jucători care se pregătesc cu UTA, dar nu aparțin de echipă, existând riscul ca aceștia să “zboare” de la club, fără nici un beneficiu pentru UTA? Este adevărat că sunt 14 jucători sub 21 de ani?
      Atunci mă întreb ce se dorește la UTA: performanță sau doar bifarea prezenței într-un eșalon sau altul?
      Apropo de dorința clubului UTA de a juca în Liga 1… ce se vrea, de fapt, să se facă performanță cu o echipă foarte tânără (dar cu șanse destul de mici) sau doar banii care vin din drepturile de televizare? Și în buzunarele cui se vor duce acești bani, dacă UTA este acceptată în Liga 1? Și pe ce stadion va juca UTA în Liga 1, că “Motorul” iese din discuție?

      0
      0
      1. Mi-e scarba de voi! A trecut abia o luna de la baraje si deja o dati in scenarita.
        Atunci erati mandri ca sunteti utisti, acum stiti voi ca sunt interese ascunse.

        Hai sa v-o spun in fata: sunteti prosti, ignoranti si botanisti. Pe deasupra nu aveti niciun pic de consecventa in voi. Halal utisti!

        Mi-ar crapa obrazul de rusine sa fiu in locul vostru.

        0
        0
        1. de ce te faci si va faceti unii ca nu intelegeti? opozitia suporterilor si simpatizantilor mai vocali si critici pe site este indreptata impotriva conducerii clubului si a orasului, nu impotriva jucatorilor, a antrenorilor si a culorilor clubului … faptul ca tu sau voi sariti si jigniti pe cei care critica oficialitatile orasului si conducerea clubului va situeaza de partea lor …
          care a fost pozitia ta si a SCU fata de intarzierile salariale mari ale unei echipe ce se batea la promovare? unde ati fost in ziua reunirii cand baietii isi cereau drepturile si puneau de o greva? doar cei ˝prosti, ignoranti si botanisti˝ au luat pozitie, au scris pe situri, voi cei curati si consecventi ce ati facut? pe vremuri erati la antrenamente alaturi de baieti … acum luati apararea conducerii impotriva celor ˝prosti, ignoranti si botanisti˝ care daca ar sta acasa in ziua meciurilor oare cite bilete s-ar vinde?

          0
          0
          1. L-ai lasat fara replica pe kidu..cu acest comentariu i-ai dat sah-mat 🙂

            0
            0
  2. Terminati cu basmele cu liga intai..nici nu se pune problema…nimic dar absolut nimic nu avem de liga intai..ba da…e galeria, atat …in rest sunt conditii si lot de liga a doua cu mare indulgenta! Noroc ca anul trecut a venit fratele lui Vancea ca nu primeam licenta nici pt liga secunda

    0
    0
  3. Discutia pare clara.Toti suporterii s-au bucurat de evolutiile din anul trecut, au laudat ce a fost bun,doar ca unii, apropiati de conducere, accepta doar osanalele, daca spui ceva ce deranjeaza sar unii pe tine.Niciunde,nicicind, un oficial UTA nu s-a referit la situatia contractuala a jucatorilor veniti de la Atletico, nu au ce sa spuna,pentru ca a spune realitatea, ar insemna scandal. Dl Meszar este fac totum, conduce, de mult, Atletico,(se stie de la disputa pentru juniori cu Cantazzaritti) in fapt, este si conducatorul lui UTA, (el negociaza contractele),orice suporter stie asta, ba mai este si sef judetean peste sport. De ce ar supara daca spui asta ? Desigur are grija ce semneaza, sa nu aiba probleme cu amestecul asta de functii. Singurul deranj este ca UTA, care pregateste juniorii,cheltuie, le face cota,si nu prea are drept asupra lor,la vanzare, se reia o veche metoda.De ce supara sa spui asta ?. Poate ca cineva, abilitat, ar tebui, intr=o conferinta de presa sa spuna :citi bani publici vin spre UTA, cit dau actionarii vechi, cine plateste salariile jucatorilor , imprumutati ( pe cit timp?), cine plateste stadionul, cheltuielile curente, cine ii va vinde pe jucatori si daca UTA va avea cota parte. In fond transparenta e cea mai buna cale de a nu avea probleme ulterioate, de nici un fel. Ma deranjeaza deja faptul ca cei de la UTA tac chitic,mai ales daca informatiile astea sint eronate.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button