Volei

Volei pe plajă de înalt nivel azi și mâine, la „Constructorul”





Asăzi şi mâine, nisipul de pe Constructorul va fi bătucit de 12 echipe care se vor duela într-un turneu de volei pe plajă, pregătitor Campionatului Naţional. „Vinovat” de organizarea acestui eveniment este nimeni altul decât multiplul campion naţional, Marius Mascovits. De altfel arădeanul prin adopţie va fi prezent în întrecere alături de un nou partener. Este vorba despre dinamovistul Marius Şoloc. O echipă redutabilă, cei doi putând fi consideraţi printre cuplurile cu şanse reale în ediţia 2016 a Naţionalelor.

De altfel, Mascovits ştie reţeta succesului, şi accidentul de anul trecut poate fi reparat. Sau mai bine zis, nu accident, câtă vreme „Tunarul din Crişeni” i-a dat şansă unui tânăr să se remarce alături de un performer al României la volei pe plajă. Acum vorbim despre un cuplu cu experienţă, care dă fiori adversarilor.

Revenind la competiţia de azi şi sâmbătă, alături de echipe din Oradea şi Timişoara, vor fi implicate şi alte câteva cupluri ale CSM ProVolei Arad, care vor lua parte fie în categoriile juniori, fie cadeţi, fie seniori. Amintim aici echipele: Rodina – Tihamer, Balasz – Toader, Hach – Nan dar şi două combinate: Matica – Mihăilescu (acesta din urmă de la Dej) sau Gligor – Roşu (acesta din urmă de la Timişoara).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button