Stranieri aradeni

Peii și Riviș s-au reîntâlnit sub comanda lui Kukucska în Liga a 7-a germană: „Altă lume, alt fotbal”





Cinci ani la rând Codrin Peii a fost declarat cel mai bun fotbalist în Liga a 4-a Arad. A fost golgheterul campionatului în tricoul Semlecanei Semlac sau Progresului Pecica, la un moment dat fiind chemat la UTA. A și fost într-un cantonament de vară cu echipa fanion a Aradului, dar nu a mai ajuns să joace în meciurile oficiale sub comanda lui Roland Nagy.

După trei sezoane la Pecica în care a ratat de fiecare dată promovarea, puternicul vârf dorește să-și încerce șansa în fotbalul german. A avut și puțin noroc că era cunoscut de antrenorul celor de la VfL Waldkraiburg, nimeni altul decât nădlăcanul Gerhard Kukucska. Acesta contează încă din sezonul trecut și pe un alt fost fotbalist al Progresului, Răzvan Riviș și – probabil – va avea la dispoziție și un al treilea fotbalist arădean până la începutul stagiunii 2016-2017. „E printre cei mai buni antrenori pe care i-am avut vreodată”, a spus Peii despre „Gerry”.

Atacantul de 29 de ani are deja o lună de pregătire cu noii săi colegi și este foarte mulțumit de ceea ce a găsit în Germania. „Condițiile sunt excelente din toate punctele de vedere. Clubul este foarte bine structurat, are 16 echipe, de juniori, copii, chiar și fete. Sunt mai multe terenuri de antrenament, toate îngrijite în cel mai mic detaliu. E o altă lume, un alt fotbal aici, îmi propun să dau totul pentru acest club. Liga a 7-a din Germania e corespondenta Ligii a 3-a din România, poate nivelul e chiar mai bun puțin”, ne-a mai mărturisit semlecanul.

Campionatul pentru VfL Waldkraiburg începe chiar sâmbătă cu o partidă pe teren propriu cu TSV Ottobrunn. Codrin Peii e anunțat titular, fiind una dintre cele opt achiziții estivale ale nemților.









Un comentariu

  1. Toti trei s-au nascut talente si vor murii sperante..sportul de performanta cere sacrificii si e incompatibil cu consumul de alcool tutun si manele..restul e can-can

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button