UTA Arad

UTA sare în ajutorul AJF-ului! Dacă Liga a IV-a va avea un număr impar de echipe se bagă și ea





În urmă cu două zile, anticipam că „Bătrâna Doamnă” se va afla în imposibilitatea de a alinia trei formații la nivel de seniori. După eșalonul secund, gruparea „alb-roșie” a anunțat că se va înscrie în Liga a 3-a, iar, în mod normal,  locul din elita fotbalului județean ar fi trebuit să rămână vacant. Însă, UTA 3 e pregătită să sară în ajutorul Asociației Județene de Fotbal dacă aceasta se trezește cu un număr impar de formații la startul noii ediții a Ligii a IV-a.

Din informațiile noastre, în județ, echipa fanion se va baza în special pe grupa 2000 pregătită de Costel Bogoșel, care, însă, mai are pe „cap” și o alta competiție oficială. Este vorba despre „Elite Under 17”, întrecere în care, în mod normal, ar trebui să ceară să-și dispute măcar partidele de pe teren propriu duminică. Dar asta numai dacă șefii AJF-ului rămân pe poziții și nu mai permit niciunei grupări să-și dispute jocurile oficiale în altă zi a weekendului decât sâmbăta.

Mai rămâne de văzut dacă această echipă a treia a „alb-roșiilor” va evolua tot la Șiria, acolo unde se va juca în Liga a 3-a, dar și a cincea, prin formația locală ce a promovat la finalul stagiunii trecute.









3 comentarii

  1. Mai usor cu echipa din siria ce va juca in liga 5 la siria ,si asta pentru ca echipa se va muta la pancota aproape toti fiind din pancota jucatori

    0
    0
  2. Cred ca UTA a fost ajutata de AJF ,cu actuala UTA BATRINA DOAMNA,
    A doua oara nu se mai poate. Sint conducator de club din liga a4a si
    nu mai doresc ca UTA sa dirijeze dupa propriile interese si prietenii
    liga ,a4a cum a facut-o in acest campionat/..Prin folosirea jucatorilor
    de la un esalon la altul UTA tot campionatul ligii a4a va fi la discretia
    lui UTA. Rog AJF-ul sa respecte regulamentul,si sa inscrie pe UTA, in
    liga ,a6a,daca mai doresc un campionat cit de cit,putin corect

    0
    0
  3. Ei se înscriu pe locul lor nu e problemă! Singura problema ar fi să nu fie doar sparing perteneri cum au făcut campionatul trecut după etapa 3 din retur când juniorii mari au trecut la liga elitelor iar copii de 15-16 ani nu au făcut fată si altfel au împărțit puncte cu dărnicie în stânga si dreapta !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button