UTA AradzTOP ARTICOLE

George Țucudean confirmă: „Începând cu anul acesta tata nu mai e finanțatorul UTA-ei“





Știrea care a „transpirat“ în Arad în ultimele luni de zile a devenit semi-oficială în această seară. În cadrul conferinței de presă a lui George Țucudean la Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan  a fost întrebat dacă aducerea lui Cătălin Hlistei are legătură cu faptul că tatăl noului atacant este patron la UTA. „Tata nu mai este finanțator acolo. Începând cu acest an, tata nu mai finanțează pe UTA“, au fost cuvintele lui George Țucudean. Așadar, povestea dintre Marius Țucudean și UTA a ajuns la sfârșit, rămănând de văzut și cine va deveni noul sponsor principal al clubului.

Tot în cadrul aceleași conferințe de presă, Narcis Răducan a vorbit și despre transferul lui Hlistei: „Ne-a făcut viața foarte grea la meciul direct din Cupa României și de atunci am rămas cu ochii pe prestațiile sale. Este un tânăr foarte talentat, acum este în autocar cu noi, a semnat și ne bazăm pe el“.

18 comentarii

  1. adica uta ramane sa se hraneasca cu firmiturile de la primarie, ca si pana acum… asa cum vad eu lucrurile, tucudean a fost sponsor eventual, niciodata patron la UTA. un patron inseamna mai mult.

    0
    0
  2. Ajungem de unde am plecat!!!! S-au terminat alegerile si incepe sa-i doara pe toti in cot de UTA. Tucudean, trebuia sa anunti inainte de alegeri asta !!!

    0
    0
  3. acum inteleg de ce avem un loc si in liga3…sa ne fereasca cerul dar unii au pus si raul in fata.. sper sa fie bine si sa ramanem macar in l2..

    0
    0
  4. Confirm ceea ce spune si Kidu, Marius Tucudean nu a fost niciodata finantator, in sensul real, al cuvantului. Din informatiile mele ( hai sa le zic „pe surse”) fam Cosma & Tucudean au achitat cel mult 20-25 % din cheltuielile clubului, asta in timp ce Meszar e sef, Pacurariu antrenor, iar majoritatea jucatorilor de la Atletico este imprumutata. Deci cu cheltuielile altuia,Atletico conduce clubul UTA,ii stabileste politica, si-a pus antrenor, isi promoveaza juniorii. ..Desteapta afacere !. Pai sa ai vreo 20-30 de jucatori care joaca in B, in C si la elite juniori, , la care toata cheltuiala ao are UTA, iar tu le faci experienta si cota pe bani putini, chiar ca este interesant .Acum Tucudean de bani la Sebis, ca trebuie sa aiba o varianta de rezerva. Nu poti reprosa, fiecare isi face socotelile cum vrea, dar e trist ca Aradul a acceptato situatie la UTA, cel putin curioasa. Cu atata mai mult, afirmatia lui George arata ca au aparut disensiuni intre cei care stabileau ce si cum este la UTA.Sper ca sa se gaseasca o solutie , care sa nu duca la un recul , si care sa nu permita ca la un moment dat UTA sa ramana fara jucatori. Iata un nou motiv de ingrijorare aparut inainte de debutul sezonului actual.

    0
    0
  5. urasc sa am dreptate, dar iar am avut! Tucudean nu e utist, nu a fost si nu va fi! La banii lui de era pasionat de acest club il cumpara de la martian la timpul potrivit, dar totul a fost o …. El a jucat la UTA in anii 90 pentru ca era echipa fanion a orasului, nu pentru ca ii pasa de UTA!
    Antitalentul de George si-a dovedit caracterul cand a plecat de la un club la altul! „Fuga din vara o copilarie”, acea declaratie spune multe! De la Tucudean ma asteptam la asa ceva, dar de la bunicul lui nu, pe el il credeam utist adevarat!

    0
    0
  6. o vreu pe UTA, nu o mai vreau nici pe luna…parca asa era nu? era de asteptat … sper ca odata cu terminarea stadionului sa avem mai multi sponsori …chiar si mici ……..PENTU NOI DOAR UTA CONTEAZA !!

    0
    0
  7. Ca utist mai batran decat Marius Tucudean,ma asteptam ca acesta sa ne intoarca spatele….!Si fiul sau ,,umflat de laude,,,George dupa plecarea de la UTA nu s-a mai remarcat pe unde a colindat…Pacat de plecarea lui Hlistei la Pandurii,dar ati vazut aseara cum izraelienii au maturat cu>pandurii< si usor le putea da un scor de tenis.Daca voi l-ati vazut jucator mare pe George Tucudean,va spun ca v-ati inselat amarnic.Pe la nunti si botezuri se poate juca…Hai UTA,CA NU PLANGEM DUPA TUCUDENI.D-le Blidar baga-te la UTA !

    0
    0
  8. Nu cred ca este cazul sa facem afirmatii defaimatoare , fata de Marius si George Tucudean. Marius a fost un jucator utist important, a adus bucurii multe, George isi are drumul sau. Fiecare om isi face planul sau economic, nimeni nu are obligatii sa-si cheltuie banii proprii, la UTA, ca sa ne placa noua, sa-si puna in discutie binele propriu, pentru binele altora ( asta fac…doar sfintii ). Tucudean a facut-o cit si cum a putut, pentru asta merita multumiri. Una este treaba lui cu Atletico, alta este UTA, in principiu e greu cu doua cluburi, care se si mai intrepatrund, in interese, mai ales. Politica , la UTA , trebuie sa fie clara :”ce-i al meu, e numai al meu, nu si al altora”.. In general imprumuturile, fara contracte clare nu aduc bine. Sper sa se gaseasca o solutie ca UTA sa nu sufere, iar transparenta si performanta sa coexiste, in continuare la UTA

    0
    0
    1. A dat sa zic asa 30% la UTA si restul la Atletico,e corect? si se lauda ca sponsor UTA! Stati linistiti e bine ca avem Fornetti ca sponsor,macar manca si baietii 4-5 pateuri si apoi bat Steaua si Dinamo la scor :))

      0
      0
  9. Oare daca nu era Marius Tucudean si socru sau daca nu era Meszar daca nu era Atletico oare azi mai vorbeam de UTA ARAD dupa tot ce a fost pana sa puna bazele unui club UTA BATRANA DOAMNA ca sa mai existe UTA?Ce repede uitam noi romanii acum 3 ani eram in stare sa le sarutam picioarela ca au salvat UTA acum le dam in cap.Nu e obligatia lor sa dea bani la UTA sau la oricine altcineva fiecare isi face planul sau de a face ce vrea cu banii si cu afacerile lor

    0
    0
      1. bravo!!! mai Nicolae,adevarat graiesti,adevarata UTA nu mai exista, desi putea exista. daca nu o ingropau acesti asa zisi salvatori + acestia, care sterg mesajele celor care au incercat sa atraga atentia asupra unor aspecte asemanatoare.PS poti sa stergi comentariul

        0
        0
  10. Cum bine zicea cineva mai sus trebuie sa le multumim fiindca fara domnul Cosma si fara domnul Tucudean nu mai exista nici Uta bede, iar suporterii aradeni nu erau in stare sa faca ce au facut cei de la poli, sa tina ei echipa, ba sa mai si promoveze cu ea pana in liga a doua, cu resurse proprii..sa recunoastem ca utabd fara atletico nu promova an de an pana in liga a doua..nici Bara care dupa NEUMANN a dat cei mai multi bani fotbalului aradean, nu a mai stat dupa ce cei care conduc orasul au construit cu altii patinoarul! Daca as avea banii lui Tucudean a-si infiinta propria echipa sa zicem Cotta Arad si a-si depasi in cativa ani pe clona legendarei UTA, cea pe care suporterii au abandonat-o si vandut-o lui stim noi cui!

    0
    0
  11. @dumitru zice= Uta bede, iar suporterii aradeni nu erau in stare sa faca ce au facut cei de la poli, sa tina ei echipa, ba sa mai si promoveze cu ea pana in liga a doua, cu resurse proprii..sa recunoastem ca utabd fara atletico nu promova an de an pana in liga a doua……………………………………………………………………………………
    -ce cred eu e ca in judetul Arad gasesti in orice moment jucatori sa faci o echipa care sa castige judetul si divizia C. Apoi baza echipei era Botis,Varga, Copil, Chindris, si inca citiva care nu au nimic cu Atletico. Asta nu inseamna ca nu trebuie multumit familiei Cosma si Tucudean, dar si UTA i-a facut cota lui George, si altora care au dat inapoi multi bani, ca de la UTA s-au remarcat si au plecat.Cit despre echipa proprie a familiei aceasta este Atletico, care, doar cu juniori nu va trece niciodata de nivelul diviziei C, mai sus cheltuiala este prea mare. UTA sa-si vada de drumul sau, iar in Arad ar fi destui oameni care ar putea face din UTA mult mai bine decit ce este acum. UTA trebuie sa joace doar cu jucatorii sai, sau macar cu unii cu dubla proprietate, ca sa poata si vinde si readuce ceva in buget. Anul asta va fi ceva mai complicat. sper sa il vad pe primar restituind dupa alegeri increderea oamrnilor, prin sprijinirea concreta a clubului UTA.

    0
    0
  12. stiti care e problema reala? nu plecarea lui Tucudean de langa echipa ci faptul ca nimeni nu are curajul sa preia fraiele acestei echipe ! in arad sunt multi oameni cu bani dar NIMENI nu investeste in aceasta echipa. de ce? fiindca sunt mari utisti? Tucudean a ajutat echipa cat a putut, nu i se poate reprosa absolut nimic. in schimb trebuie aratati cu degetul cei ce s-au lovit cu caramida in piept ca sunt utisti, dar nu au dat niciun ban echipei !

    0
    0
    1. Pai, in general, cum se baga banii vreunul in fotbal, in scurt timp fiscul si DNA sint pe el. Adica ramai si cu banii dati si cercetat sau condamnat. Asa ca multi prefera sa stea deoparte, decit sa aiba probleme.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button