UTA Arad

Fundaș central de la Pandurii: Celea se antrenează cu UTA II până la revenirea primei echipe din Italia





Odată cu plecarea lui Cătălin Hlistei la Pandurii Târgu Jiu, la Arad a sosit un fundaș central de la „curtea” gorjenilor. Daniel Celea (21 de ani) se antrenează sub comanda lui Dan Oprescu, Cristi Păcurar și Adi Ungur, dar – teoretic – el are ca destinație prima echipă, doar că venise prea târziu la Arad pentru a fi inclus în lotul pentru Italia.

Celea e fundaș central, are un fizic bun și a evoluat constant bine la Pandurii II în stagiunile trecute. Probabil, fotbalistul va evolua mâine în amicalul dintre UTA II și Victoria Zăbrani, ce se va disputa pe terenul din Sânicolau Mic, începând cu ora 10,30. Înainte de primul fluier, va avea loc și un joc școală de aproximativ 30 de minute în special între jucătorii sosiți în probe în această săptămână, ultimii de la Baia Mare.









3 comentarii

  1. In loc sa se aduca 3 fundasi buni cu talie si viteza,vad ca banii incasati pe Hlistei se papa cu acest turneu italian si bine ar fi sa nu patim ca Danila Prepeleac…Deci nu se trage la promovare si doar abureli se dau suporterilor…La UTA parca se tinde sa fie jucatorul cu un antrenor,dar UTA a jucat bine doar cu N.Dumitrescu si I.Reihardt,nu cu gloata actuala de antrenori.Aduceti jucatori,nu antrenori,ca nu joaca ei in teren….La ora actuala in topul antrenorilor din jud.Ar ar fi Ionut Popa,urmat de timisoreanul Cojocaru al Sebisului si apoi utistii……UTA,trezirea…..!

    0
    0
    1. Cred ca gresesti. R Nagy ne-a aratat ca este valoric peste Cojocaru, ca se poate masura cu dl Popa, chiar daca nu are experienta lui. Apoi Todea si Botis au in spate ani multi de fotbal, la un nivel peste ce este UTA azi, pot fi, curand, antrenori buni, pe picioarele lor. La UTA lipseste o persoana cu specific de pregatire fizica ( ce bun ar fi Tisza…). Celea , la 21 de ani e o promisiune, adevarat este ca daca era teribil, ramanea linga Grigoras, la Pandurii, dar cine stie ce va iesi ?.Oare de ce Polgar sta asa mult accidentat ?. Linga Manea si Gligor mai trebuia un fundas, iar Celea intra cred si la capitolul under 21. Acolo mai poate juca si Filaret. La mijloc , pe centru,stam mai slab, ca nu exista cineva tehnic, iar daca Chindris pateste ceva se va simti. UTA prin pierderea lui Botis, si Hlistei l=a adus doar pe Andor ( pentru Hlistei), sa speram ca acesr Celea va putea fi o solutie

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button