Fotbal judetean

UPDATE! Alin Drăgan și Irimia, achiziții (aproape) certe ale Săvârșinului. „Mielul” dezmite: „După ziua de joi mă decid, voi alege – probabil – echipa mai aproape de casă”





Vicecampioana Seriei A a Ligii a 5-a nu dorește să fie o prezență pasageră prin primul eșalon județean și a început treaba pe toate planurile. Revenit din concediu, Marius Neamț a sunat adunarea marți seară în aproximativ aceeași formulă, însă a și lucrat efectiv la campania de achiziții.

A reușit să convingă doi fotbaliști de mare experiență. „Portarul Cristi Irimia și atacantul Alin Drăgan și-au dat acordul verbal să joace la noi. Pentru mine cuvântul lor e mai important ca o semnătură așa că putem considera că ne-am întărit pe două posturi cheie. Am mărit numărul jucătorilor ai Făgetului de la patru la cinci, ultimul sosit fiind Darius Ursulescu, în timp ce de la Zăbrani a venit fundașul Alin Brie. Mai aștept un răspuns și de la bunul meu prieten, Radu Andone, acolo pentru banda stânga, cert este că lotul nostru începe să aibă față de Liga a IV-a”, ne-a mărturisit Neamț.

Fostul atacant al Romvestului s-a înscris la cursul de instructori și a primit o derogare din partea AJF privind calitatea de tehnician la Săvârșin. Conduce deocamdată două antrenamente pe săptămână și va fi antrenor – jucător în campionat.

UPDATE!

Atacantul de 34 de ani, cu meciuri în primul eșalon din România și Ungaria, spune, însă, că nu a luat o decizie finală și dă de înțeles că e puțin probabil să opteze pentru Săvârșin. „În ultima lună de zile am avut multe propuneri, oferte, de la echipele de Liga a 4-a, dar nu am avut timp să mă gândesc serios la ele. Fotbalul nu e gândurile mele momentan, căci joi am un examen important în învățământ, definitivatul pentru catedra de profesor de educație fizică și sport în Chișineu Criș. De abia după aceea mă decid. Voi alege – probabil – echipa mai aproape de casă, adică de familie și de orașul în care profesez”, a ținut să precizeze Alin Drăgan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button