UTA Arad

Nagy: „E frustrant că am pierdut în ultima secundă, după o repriză secundă foarte bună”

Trupa arădeană a pierdut primul meci din turneul italian, dar se poate consola cu ideea că a lăsat o impresie bună, după reprezentația din actul doi. Antrenorul Roland Nagy regretă, totuși, golul primit la ultima fază, care a privat UTA de un rezultat bun. „E frustrant că am pierdut în ultima secundă, după o repriză secundă foarte bună, în care am revenit în joc. A fost o naivitate, dar trebuie să învățăm din asta. Un meci bun, per ansamblu, cu un adversar care a venit după un cantonament și a arătat calitate și valoare. Prima repriză a fost a lor, a doua, zic eu, a fost a noastră. Păcat de acea greșeală, în fotbal se plătește”, a remarcat antrenorul roș-albilor.

Tehnicianul s-a referit și la concurența puternică din ofensiva arădeană, acolo unde și Petre își depune tot mai serios candidatura pentru un tricou de titular: „Mă bucur pentru fiecare jucător care marchează. Lui Petre îi place să înscrie, are calitate de marcator, trebuie să creadă în acest lucru, cu siguranță îi vine rândul mai mult atunci când va fi cazul. E o concurență acerbă în atac, doar de jucători depinde să se bage în echipă”.

Aventura UTA-ei în Italia continuă marți, 2 august, cu un nou episod, triunghiularul la care arădenii participă alături de grecii de la Panteolikos FC și SS Jesina.

uta-arad.ro

8 comentarii

 1. Inteleg ca a fost o ocazie sa prindem mini turneul asta dar daca camionatul incepe pe 6 August si o sa jucam in deplasare pe langa Bucuresti sa zicem cum se mai poare reface echipa daca Marti inca joaca in Italia?

  0
  0
 2. In final echipa avea deja o formula experimentala, nu scorul conteaza mult , ci faptul ca a jucat o formatie de liga 2 italiana. Apararea ramane permeabila, iar din comentariul meciului rezulta ca am ajuns mai rar la poarta adversa. Nagy trebui sa stabileasca primul 11 , sa termine cu experientele, pina acum nici un jucator nu are jucata o partida intreaga, doua meciuri,la rand. Devine limpede ca antrenorul Nagy foloseste,la UTA o singura tactica : aparare supraaglomerata si joc de atac cu mingi lungi, jocul progresiv,la UTA apare fortat, doar cind echipa e condusa, de aia e confuz si ineficient. Pentru asta trebuie sa ai jucatorii care sa produca ceva. Vom vedea ce va fi, dar nu va fi usor.

  0
  0
 3. E frustrant când pierzi în ultimul minut dar în campionatul trecut când ai câștigat 11 meciuri în ultimul minut sau in prelungiri nu a fost frustrant?… Măcar asta a fost amical.

  0
  0
  1. Era o vorba nemtii sint invinsi sigur, doar cind sint urcati in autocar. Meciul se termina cind fluiera arbitrul

   0
   0
 4. Ion,ai dreptate,dar pentru asta trebuie sa ai o atitudine ca la nemti,nu dupa ce dai un gol,bagi autobaza in poarta si numai cu mingi lungi(cel mai urit joc).

  0
  0
 5. Scuze….antrenor am vrut sa scriu..
  .sa vedem ce noroc mai are și anul asta cu meciuri câștigate după min 90

  0
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button