UTA Arad

Dacă prima etapă e programată pe 6 august, UTA ar putea cere amânarea fiindcă are jucători la lot

„Alb-roșii” s-au gândit la toate înainte de a pleca în turneul de pregătire din Italia. Arădenii se întorc acasă pe 5 august, în preziua primei runde a noului sezon de Liga a II-a. Există, însă, și posibilitatea ca federalii să mai amâne cu un weekend debutul ediției de campionat 2016-2017 și asta pentru că la această data nu e clară componența seriei. Sunt 22 de locuri, dar mai puține echipe eligibile, iar FRF-ul va trebui să fie tranșantă dacă vrea să stabilească „țintarul” și să dea startul sâmbăta viitoare.

Pentru UTA ar fi puțin peste mână să fie nevoită să evolueze după 24 de ore de la revenirea în țară, mai ales dacă va evolua în deplasare și încă departe de casă. Tocmai de aceea, „oficialii” arădeni, în funcție de ceea ce se va decide mâine la Casa Fotbalului, ar putea cere oficial să li se reprogrameze partida din runda inaugural. Motivul? Sâmbătă, 6 august, Ionuț Tănase, Dennis Man și Adrian Petre trebuie să plece la București pentru „dubla” amicală cu Israelul.

Preliminariile Campionatului European rezervat reprezentativelor Under 19 debutează la începutul lui octombrie, România făcând parte din aceeași grupă cu Norvegia, Olanda și San Marino.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button