Gloria LT Cermei

Izoiul, ultima încercare a Cermeiului la Moneasa. Trupa lui Aslău joacă în Timiș următoarele amicale





Proaspăta divizionară a treia de pe malul Teuzului a petrecut șase zile intense la Moneasa. Mircea Aslău a concentrat aproximativ 20 de antrenamente în cantonamentul estival la care au participat 15 fotbaliști. Seniorul Calvin și juniorii împrumutați de la UTA, Aldan, Petrache și Coșa, au fost noutățile „alb-roșiilor”, care – însă – nu au contat pe Adi Popa și Norbi Varga (aflați în vacanță), dar și pe Adrian Rusu (accidentat).

Inițial, delegația celor de la Lunca Teuz Cermei ar fi trebuit să iasă din cantonament ieri, la amiază, însă Festivalul Clătitelor a adus-o acasă  mai devreme.  Ultimul antrenament a fost, practice, și cel mai solicitant, căci elevii lui Aslău au avut programată „excursia” la Cabana Izoi. Cei aproximativ 7,5 kilometri în pantă au fost parcurși în 38 de minute de „mânji”, pe când partea experimentată a lotului a sosit 3-4 minute mai târziu. „Am făcut parte din grupa <<bătrânilor>>, ideea era să nu rămână nimeni în spatele meu și așa s-a întâmplat. Era normal ca tinerii să ne ia fața, dar nici noi, ceilalți, nu ne-am făcut de râs. Toată lumea a ajuns sus în mai puțin de 43 de minute și asta e cel mai important”, ne-a mărturisit Florin Rusu, căpitanul echipei și principalul ajutor al lui Aslău la cârma echipei.

Cermeianii se întorc marți dimineață la treabă, cu un antrenament pe terenul din Sânpaul, urmând ca miercuri seara să dispute al doilea amical estival. După 0-1 la Gyula, Lunca Teuz joacă la Lugoj, contra divizionarei a treia pregătite de Cosmin Petruescu. Apoi, sâmbătă, „alb-roșii” vizitează Giarmata, o altă formație de Liga a 3-a din județul Timiș.

Cât privește lotul de jucători acesta ar mai trebui să primească două-trei întăriri, dar cu mențiunea ca toți fotbaliștii care au transpirat la Moneasa, plus Popa și Varga, să rămână pe loc.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button