Liga a 2-aSOIMII PÎNCOTA

Piroș susține că a găsit investitor străin la Pîncota și: „În proporție de 90% vom juca în Liga a 2-a undeva în Arad”





Timp de două zile, reflectoarele au stat pe Șoimii Pîncota. Cel puțin grupările de Liga a 2-a cointeresate au așteptat un semn de la formația din Podgoria arădeană, sau mai precis din partea președintelui ei.

Pavel Piroș a înroșit telefonul în discuții cu tot felul de oameni de afaceri interesați de un loc de Liga a 2-a  din România și: „În această dimineață am primit confirmarea din partea unui potent om de afaceri străin, care are mai multe cluburi de fotbal în primele ligi din Europa. A fost de acord să vină lângă mine la Pîncota, mă cunoștea și are încredere în mine, așa că am informat oficial Federația că Pîncota va juca în noua ediție de campionat. Mâine, mă văd cu dânsul la București, va veni să vadă meciul dintre Steaua și Sparta Praga și punem toate lucrurile pe foaie. Dacă există susținere financiară, în două zile facem un lot bun de jucători, punem antrenor și demarăm rapid pregătirea. Am transmis Federației că meciurile de pe teren propriu le jucăm la Arad, dar rămâne de văzut unde, în municipiu sau județ. Teoretic, am putea muta clubul și în altă parte, dar eu îmi doresc ca Șoimii Pîncota să rămână a județului Arad. În proporție de 90% vom în Liga a 2-a, asta e tot ceea ce pot spune acum”, ne-a declarat în urmă cu câteva minute președintele Pîncotei.

Teoretic, sâmbătă, de la ora 11, pîncotanii ar fi trebuit să evolueze în prima etapă a noii ediții de campionat a ligii secunde la Afumați, dar: „Am discutat cu mai mulți conducători din Liga a 2-a, inclusiv cu cei de la UTA și majoritatea au fost de acord să trimitem o adresă oficială la Federație prin care solicităm amânarea startului campionatului cu o săptămână. Sunt încă probleme la multe cluburi de Liga a 2-a, iar Federația ar trebui să țină cont de ceea ce-și dorește majoritatea”, a adăugat Piroș.

Așadar, în acest moment, divizionarele secunde au aflat că în vigoare a rămas țintarul cu Pîncota printre competitoare. În această situație, UTA ar trebui să joace sâmbătă cu CSM Râmnicu Vâlcea. Bineînțeles, dacă meciul arădenilor (care au trei jucători la lotul național Under 19) sau toată etapa nu va fi amânată.









7 comentarii

  1. doar 90% ?

    Casele de pariuri ar trebui sa dea niste cote (in ce perioada se retrage Pancota in campionat ?)

    0
    0
  2. Azi dupa masa Dl Piros era inca in Arad, la bordul unui Mercedes decapotabil. Se pare ca drumul spre Bucuresti. pentru intalnirea cu un „potent om de afaceri străin, care are mai multe cluburi de fotbal în primele ligi din Europa… inca nu este pe grafic. Eu unul sint sceptic,pentru ca : sa capeti bani de la cineva, sa faci rapid 20 de transferuri, antrenori, etc sa gasesti o arena care sa fie acceptata, toate astea in 1-2 saptamani imi par tare greu de rezolvat. Nu avea nimic de pierdut, la FRF, asa ca a jucat pe cartea inscrierii Pancotei in liga B, cu toate ca cele 90% sanse de succes sint mici, daca nu sint…100 %.

    0
    0
  3. Nu va fi nimic..astea-s povesti cu investitori de afara! Joaca la cacialma si trage de timp incurcand pe altii!

    0
    0
  4. dL PIROS a plecat la Bucuresti azi cu avionul de 14,30 din Timisoara! din surse sigure. v a avea intilnire cu doi oameni de afaceri care vur vinde la steaua un jucator care in prezent joaca la sparta pragam . nu mai fiti rautaciosi `!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button