Gloria LT Cermei

Amicali chiar și după ce Diarra a schimbat tabăra : Lunca Teuz Cermei – Millenium Giarmata 1-1





După 0-4 la Lugoj, Cermeiul a întâlnit o altă divizionară a treia din județul Timiș. De data aceasta, pe teren propriu, mai precis la Sânpaul, acolo unde Millenium Giarmata a deschis tabela destul de repede, iar „alb-roșii” au egalat spre final la capătul unei partide controlate aproape în întregime.

Trifu a fost cel care înscris în minutul 11 după o contră rapidă a „milenarilor”, care apoi s-au văzut dominat clar, dar fără efect pe tabelă. „Cred că am avut 6-7 ocazii clare, ratăm prea mult. La fel s-a întâmplat și la Lugoj, dar, până la urmă, mă bucur că ajungem în poziții clare de finalizare. Golurile le păstrăm pentru campionat. În această perioadă e important să intrăm în ritm, să-i integrăm pe cei nou veniți, rezultatele sunt importante când jucăm pe puncte”, a mențional Mircea Aslău, care nu a putut conta azi pe Petrache (învoit) și V. Brîndușe (accidentat). De luni, la echipă va reveni și Popa, iar peste maxim 10 zile și Gurban.

Dani Bulza a fost cel care a echilibrat tabela pentru gazde cu 14 minute înainte de ultimul fluier. Atacantul împrumutat de la UTA a marcat frumos de la 11 metri, din demi-voleu, după o așezare a lui Sălăjan. „Am dat peste o echipă mult mai experimentată decât a noastră, care a controlat meciul și ne-a pus probleme în apărare. Probabil, i-am întărâtat mai mult și pentru că am marcat destul de repede, iar ei au alergat măcar după golul egalizator. Oricum, eu sunt mulțumit de antrenamentul făcut și de aportul băieților”, a spus și Răzvan Leuca, antrenorul Giarmatei.

Formații:

Cermei: Fl. Rusu – Suslak, Cotoc, Calvin, Vereș – Coșa, Varga, Nistor, Aldan – Purece – Bulza. Au mai jucat: Sălăjan, Fl. Brîndușe.

Giarmata: Luca – Fl. Olariu, Domșa, Soare, Ștefănescu – Stoica, Maghici – Semenea, Corlățeanu, Călin – Trifu. Au mai jucat: Ciobănică, M. Olariu, Ghighilicea,  B. Mașniță.

Diarra a schimbat tabăra: „În viață luăm tot felul de decizii”

Marele absent de la amicalul din această seară a fost Abdoulaye Diarra. De fapt, ivorianul a fost la teren, dar nu a evoluat nici pentru fosta, dar nici…viitoarea sa echipă. Mijlocașul de bandă de 29 de ani a decis să dea Giarmata pentru Cermei, iar azi a făcut doar un antrenament fizic sub comanda noului său antrenor. „Sincer, mă despart cu inima îndoită de Giarmata, dar în viață luăm tot felul de decizii și căutăm să ne fie cât mai bine nouă și familiilor noastre. Las în spate foști colegi și un antrenor foarte bun, dar, în același timp, găsesc un colectiv frumos și la Cermei”, ne-a declarat fotbalistul care a venit în 2011 în România la UTA, care la Giarmata nu se desparte doar de echipa de seniori, ci și de una de juniori pe care a antrenat-o în ultimul an.

„E o pierdere importantă pentru noi. Și așa aveam un lot tânăr, acum l-am mai pierdut și pe Diarra, un fotbalist bun. Din păcate, nu i-am putut oferi condițiile de la Cermei”, a spus și Răzvan Leuca. „Un fotbalist polivalent și valoros ca Diarra ne oferă multe posibilități tactice. În principiu, mai așteptăm un senior și unul-doi juniori și avem lotul complet pentru Liga a 3-a”, a menționat și Aslău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button