UTA Arad

Livetext: UTA – CSM Râmnicu Vâlcea, 2 – 2, final





Începând cu ora 11.00 vă prezentăm în format Livetext partida UTA – CSM Râmnicu Vâlcea din prima etapă a campionatului Ligii a doua, sezonul 2016-2017.
Formații oficiale:

UTA: Miron – Costin, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Man, Copil – Rus, Curtuiuș.Rezerve: Stanciu – Jorza, Petre, David, Andor, Tănase, Filare

Vâlcea: Mutiu – Samson, Pârvulescu, Neag, Dumitrașcu – Drăghici, Vasile – Cârstea, Stana, Ceapă – Geantă. Rezerve: Teodorescu – Georgescu, Preda, Marian, Bușu, Munteanu, Mihai

Arbitri: Florin Mazilu (Satu Mare) – Marius Marica (Bistrița Năsăud), Doru Lucaciu (Cluj). Rezervă: Rareș Vidican (Cluj)

Observatori: Dan Monea (Cluj), Mircea Sârbu (Hunedoara)

Vă reamintim că pentru a vizualiza livetext-ul nu trebuie decât să urmăriți desfășurarea evenimentelor în fereastră și NU TREBUIE SĂ FACEȚI REFRESH LA PAGINĂ. Vă mulțumim că ne urmăriți!

30 comentarii

  1. Ce sa mai zici de Copil, un frustrat ce vrea sa demonstreze ca are valoare chiar si de Liga 1…………noroc cu Uta, ca altfel ar juca titular doar la nunti si botezuri!!!

    0
    0
  2. ASU Poli e transmisa live video de catre Radio Timisoara.
    La Arad de ce nu se intereseaza nimeni sa transmita live video meciul?
    (Poli e in liga 2 ca si Uta, deci la ei de ce nu se baga federatia? – sau la Arad nu se vrea transmiterea video?! – daca se doreste se poate..chiar daca doar pe internet)

    0
    0
    1. la pincota sunt doar juniori,de 15,16, 17,ani doar 2 sau 3 sunt mai mari dar si ei sunt tot juniori sub 21, nu inteleg de ce va bucurati unii?

      0
      0
  3. multumim conduceri clubului pt acest meci reusit dupa vacanta de la mare din italia pacat ca clubul atletico nu a reusit sa mai vanda ceva juniorii de sub basca utei tare managment pe bani publici singuru scop e vanzarea de jucatori restul e abureala ieftina comandata de la km 0

    0
    0
    1. Da de carton moale, cam acelasi material cu echipa si banca ei. Ca sa meritam UTA ar trebui sa facem infarct,sa strigam UTA, UTA si cand vin niste adunaturi de 2 saptamani si erau sa ne bata,(asa au fost valcenii) sa trecem cu vederea,jocul slab si ineficient. E permis insa, dupa meci sa mergem la o bere si sa spunem ca viitorul este promitator, ca e bine ca avem fotbal

      0
      0
  4. Acest Roly…antrenorul lui peste..când uta o sa aibe antrenor de valoarea lui Gigi Boruga Ionuț Popa sau Stuparu….antrenori cu personalitate nu marionete sa licurici…atunci poate sa spere sa mai joace în prima liga

    0
    0
  5. salutare!! acum am ajuns de la stadion. pe o caldura infernala jucatorii celor 2 echipe au reusit totusi sa tina suspansul in tribunele incinse atat la propriu cat si la figurat. este prima etapa si daca va amintiti nici anul trecut tot in prima etapa echipa nu a stralucit in fata mediesenilor. sa vazut de la o posta o oboseala in randul jucatorilor nostrii dar si canicula si-a spus cuvantul..baietii nostrii au incercat multe si le-a iesit putine.. multe mingi pierdute si pase la adversar.. nu sunt de acord cu criticile dure la adresa lui Copil ca a ratat penalty-ul .. anul trecut mai ca ii sarutati picioarele cand a avut prestatii deosebite iar acum il ironizati.. ca mai bine joaca la nunta si alte chestii.. vorba lui Kidu.. suporteri de carton!! bineinteles ca ma scos din sarite jocul echipei azi dar una peste alta sa terminat echitabil. vad ca nu aminteste in schimb nimeni de reactia lui Chindris la aflarea vestii ca nu el executa penalty-ul.. este inadmisibil sa faci crize de nervi pe teren si sa arati prin semne ca parasesti terenul.. staful tehnic sa ia masuri contra indisciplinei si asta cat mai rapid!! sincer azi am resimtit puternic absenta lui Sorin Botis.. lipsea de acolo din aparare fratilor..abia acum se vede golul lasat din cauza retragerii sale din activitatea de jucator. ma bucur ca avem echipa si nu suntem in situatia altora.. hai uta si fiti mai optimisti asa cum sunt in general suporterii utisti! vreau sa gasiti si voi bucuria ca aveti posibilitatea sa fiti aproape de campioana provinciei. spiritul uta-ei este unul deosebit si in el nu se gaseste pesimismul si ironizarea propriilor jucatori cand nu este cazul..hai uta!!!

    0
    0
  6. Un meci care se incheie cu un lucru pozitiv: revenirea la 2-2 intr-un moment cand au inceput criticile arhicunoscute, la prima sincopa! Meciul a fost echilibrat per total, daca eram mai concentrati si mai proaspeti nu cred ca mai scapam victoria. Cantonamentul ala e bun, sper sa fi scos antrenorii maxim din el, e o alternativa la meciuri contra unor echipe gen Sebis, Chisineu-Cris pe terenurile parlite sau mocirloase de la noi. Andor bun la mijloc si ezitant pe flancuri, dar are timp sa se acomodeze mai bine. Sa ramanem cu lucrurile pozitive dupa acest meci si sa speram ca nu va mai fi atat de cald meciurile viitoare, sa nu ne mai bata (pe noi, suporterii) caldura in cap ca nu ne face bine.

    0
    0
  7. Nu va mai faceti asteptari de la UTA! Din cauza conducerii asteia de rahat sezonul asta mi se pare din start compromis. N-au facut aproape nici un transfer. Am ramas cu echipa asta de anul trecut care are atatea gauri si care, sa recunoastem, a avut atat ambitie cat si noroc si de asta a ajuns atat de departe in sezonul anterior. Nu se va mai repeta istoria. Eu voi veni sa sustin UTA, dar nu am nici o speranta. A, ba da, am una… sa plece Gradinariu ala de la echipa si toti indolentii de teapa lui. Sa nu-i mai injurati pe jucatori. Asta e nivelul lor. Vina e a conducerii si a staffului mediocru.

    0
    0
  8. Bravo echipei si succes . ati avut taria sa luptati pe o caldura sufocantà si obositi dupa cantonamentul din Italia ! Eu cred ca vom face o figura frumoasà anul acesta ! A fost un egal totusi cu o echipà bunà si cu pretentii , etapa viitoare Uta merge tocmai in Suceava la foresta unde vom da cel putin 3-4 goluri ! HAI UTA ARAD .

    0
    0
  9. Bravoooo ! Am reusit sa nu pierdem. E adevarat ca ei au jucat in 10,cind am egalat, ca valcenii ar fi putut avea vreo doua de la 11 m, ca al nostru penalty ratat , a fosr usor dat,. E adevarat ca Manea, Gligor si Chindris nu au rezerve si joaca cum au chef, e adevarat ca transferuri am facut ( am dat gratis si am luat cam ce a ramas) e adevarat ca echipa fizic e nepregatita,( dupa min 60 se gafaie la greu), ca exista indolenta si indisciplina, N-am vazut in viata mea, ca unul care nu a fost lasat sa bata penalty, sa se ceara afara ( ca i s-a luat jucaria).Un meci cu ratari, din cauza egoismului,si a lipsei de valoare sau pragmatism in care apararea noastra-ca de obicei- e usor de depasit,Nu sint motive de frica , sint altii care nu vor termina camponatul, si inca altii si mai slabi, ca noi. Doar ca aradenii ar fi vrut sa zica ca au echipa de promovare, si asta e cam greu de afirmat. In rest conducerea, banca si citiva din teren au demonstat un amatorism…ieftin un „dolce far niente” , chiar suparator

    0
    0
  10. Eu am postat mai sus, imi asum ce am scris, echipa-manageri, antrenori, lot pare sub asteptari, nu exista „un tatuc” care sa-i scuture putin. Managerii nu au adus nimic, dar au dat gratis, antrenorul are aceiasi tactica cu mingi lungi,frara joc colectiv ( ca valcenii, de exemplu, fundasii lor laterali au fost mult mai ofensivi ca ai nostri, fara 2 stagii de pregatire),jucatorii, cei tineri , mai ales, nu arata ca au deja 1 an experienta, in B, dar unii arata deja vedetism si lipsa de implicare. Altfel….am castigat un punct..! E ceva !

    0
    0
  11. Cu actualul lot si fara norocul din campionatul trecut, sa ne bucuram daca avem echipa de Liga a doua…:(

    0
    0
  12. 1 punct acasă, contra unei echipe bune din liga a doua…și au și apărut contestatarii….ăștia da, suporteri!!!

    0
    0
    1. Da, Valcea este o echipa buna, a adus vreo 13 jucatori noi,si nu s-a pregatit, mai deloc, dar a jucat fotbal. Fundasii ei laterali au fost mai mereu in atac, mijlocasii si atacantii lor au pasat frumos, au tinut mingea, au avut cel putin 3 faze litigioase impotriva lor. UTA cu stagii aiurea prin Italia si Austria, nu prea a jucat ce trebuia. Cred ca ceea ce au cerut antrenorii de la jucatori a facut diferenta.Unii au pasat, altii au dat-o la 35-40 m peste mijloc. Apoi fizic echipa fara -pregatire a dominat UTA net. UTA s-a prezentat doar cu numele, in plus unii au ifose nepermise.

      0
      0
      1. Nu mă pronunț in legătură cu meciul , dar nu mi se pare normal să aruncăm cu pietre după prima etapă…au făcut prostia aia de cantonament in Italia, poate și oboseala și-a spus cuvântul…campionatu-i lung, nimeni nu va câștiga tot…hai să le dăm credit.

        0
        0
  13. nu o sa comentez ca altii care au vazut meciul.intrebarea mare a mea este urmatoarea: ce draq de conducere avem care transferuri nu a facut decat ceva asa pa fuga sa nu spunem ca nu.Cred ca anul asta daca prindem locul 7-8 e ok.Sa avem totusi rabdare cateva etape si apoi sa incepem sa discutam despre joc,lot,antrenori.Haideti sa nu dam cu pietre de la bun inceput!

    0
    0
  14. Abia ati asteptat sa inceapa UTA cu un rezultat mai rau si ati început. Oamenilor acesti baieti neau facut mandri de ei si sunt sigur ca ne vor face mandri de ei. Inclusiv Gane a spus ca e multumit cu egalul la cate ocazii a avut UTA. Voi când naiba o sa fiti multumiti. Sunt sigur si daca castigam aveati ceva de zis ca liniile de la careu nu sunt drepte ca nu mai stiu ce. Dezamăgit am fost si eu dar sunt jucători echipei care acum trei luni m-au facut sa plâng de fericire pentru ca au reusit ceva super frumos si nu uitati ceva foarte important asa am început si sezonul trecut

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button