SOIMII PÎNCOTA

Pîncota a plecat la Afumați cu 12 juniori, dar fără antrenor: Dan și Farcaș – cele mai cunoscute nume





Șoimii Pîncota va fi prezentă mâine, pe terenul din Afumați, în cadrul primei etape a Ligii a II-a la fotbal (ediția 2016-2017). Pavel Piroș a adunat în pripă o formație de juniori și, chiar dacă nu i-a „atașat” și un antrenor, a trimis-o la luptă în județul Ilfov.

Fie că ar fi fost vorba despre Dan Cuedan sau Leontin Pința, care, de altfel, au treabă la divizionarele patru Victoria Felnac și Viztoria Zăbrani, niciunul nu aveau contracte valabile cu pîncotanii și s-ar fi deplasat 600 de kilometri doar pentru a lua loc în tribune. E greu de crezut că și ceilalți doi „oficiali” care au plecat spre Capitală, respectiv directorul sportiv, Liviu Ilea și maseurul Călin Petrică, vor putea sta pe bancă și asta pentru că nu au ID-uri valabile pentru noua stagiune fotbalistică.

Dar, până la urmă, reflectoarele vor fi puse pe jucătorii „alb-negrilor”, în număr de 12 și anume: Pașca – Ursoi, Dan, Tugulescu, Marșal, Ștrengar, Covaci, Dihel, Bogdan, Farcaș, Jurău și D. Lung. În „cărți” mai era și Bătrân, dar fotbalistul a refuzat în ultimul moment convocarea. Din câte se pare, „de vină” ar fi fost invitația la un majorat…Oricum, toți cei mai sus menționați s-au pregătit, de cel puțin trei pe săptămână, începând cu 11 iulie, cu Leontin Pința, în timp ce Dan a participat la antrenamentele UTA-ei 2001 conduse de Sandu Gaica.

După cum se observă, cele mai cunoscute nume din lot sunt cele ale lui Daniel Dan și Cosmin Farcaș (foto), fotbaliști de 21 de ani, care au jucat deja în Liga a II-a la UTA și, stagiunea trecută, la Pîncota. Ștrengar a prins și el lotul de 18 la două partide, în timp ce la restul e vorba despre o premieră. Adică, cel puțin 9 fotbaliști vor debuta mâine în eșalonul secund pentru gruparea din județul Arad, ce, la ora actuală, aparține în totalitate lui Pavel Piroș.

De fapt, omul de afaceri arădean a plătit din propriu buzunar vizele medicale din această dimineață, autocarul pentru deplasare și cazarea din această noapte. Rămâne de văzut și câte ore se vor odihni pîncotanii și asta pentru că „aventura” lor spre Afumați a început în jurul orei 14. Și, fiindcă autocarul avea un alt drum de făcut mâine de la Petroșani, cel mai probabil, delegația „șoimilor” se va întoarce cu trenul acasă.

În tot acest timp, Pavel Piroș rămâne pe fir cu omul de afaceri neamț, care i-a promis că se va implica cu bani și…fotbaliști la divizionara secundă, ce – probabil – se va stabili la Șiria.









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button