Fotbal judetean

Huțano dependenți: Progresul Pecica – Frontiera Curtici  5-2





Fiindcă s-a depărțit de cuplul de atacanți Peii – Burian, Progresul Pecica încă e în căutarea a unul – doi atacanți, dar, deocamdată, se bucură de eficacitatea lui Petrică Huțanu. Fostul ineuan a reușit și astăzi o „triplă” în fața celor de la Frontiera Curtici, echipă lipsită de aportul a 6 jucători. S-a terminat 5-2, celelalte reușite ale amicalului purtând semnătura lui Șiclovan și Roșuț, respectiv Varga și Parlapan.

De menționat că pecicanii l-au testat pe  Idris Ozovehe, un atacant nigerian care a mai trecut pe la Șimleul Silvaniei sau Unirea Dej și a susținut probe și la Olimpia Satu Mare. „Nu s-a mișcat rău, îl am în vederi. Dar, pe lângă el am mai avea mare nevoie de încă un senior și cel puțin doi-trei juniori. La acest ultim capitol stau destul de rău și am crezut că vom lua ceva de la UTA, dar mi-am dat seama că acest lucru nu mai e posibil. În ceea ce privește meciul cu Frontiera Curtici, scorul e puțin mincinos. La 2-1 pentru noi ei au ratat un penalty, pentru ca apoi să marcăm de două ori în 5 minute și să ne desprindem. Mă bucur că înscriem goluri, dar suntem doar la 50-60% din potențial și mai sunt două săptămâni de pregătire”, a punctat Dorel Mutică, antrenorul Progresului.

De cealaltă parte, Dinu Maghici a deplasat doar 12 jucători pe Mureș. Din diverse motive, Iacob, Pleșca, Roza, Nedea, Liga sau Săcui  nu au putut evolua, prilej pentru antrenorul Frontierei să-i încerce pe unii dintre elevii săi și pe alte posturi, în afara celor pe care evoluează de obicei. „Fie că pierd sau câștig, rezultatele din amicale nu le consider importante. Totuși, sunt puțin supărat că am luat cinci goluri și am ratat din nou destul de mult.   În prima repriză, atâta timp cât nu a intervenit oboseala, eu zic că am făcut un meci destul de bun. Apoi, fiindcă nu am avut schimbări, am fost depășiți în special din punct de vedere fizic și de aici s-a născut și diferența mare de scor”, a explicat și Maghici.

Formații:

 Pecica: Grozav (Iosub) – Ponta (Grigoriță), Șiclovan, Ew. Wild, V. Fritea – Moldovan (Vasilca), Cojocaru (Ervin),  Arsene (R. Fritea), Huțanu (Koppandi) – Trif (46 Idres), Roșuț.

Curtici: Craiciuc – Iercan, Don, Rotar, Morariu – Gliguța, Gavriș, Hanc, Varga – Avrămuțiu, Parlapan.. A mai jucat: Crișan









Un comentariu

  1. Hutanu un jucator ce alearga pana lesina .Un jucator un mare castig pt pecica o sa vedeti ca va marca multe goluri

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button