26/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Antrenorii care au colaborat în returul campionatului trecut în Liga a 3-a la CS Ineu s-au aflat, ieri, față în față în cadrul unui amical. Divizionara a cincea a lui Costel Filipaș a găzduit formația de prim eșalon județean a lui Cristi Sculici și a dat o replică bună. Victoria a aparținut, însă, oaspeților după reușitele lui Gavrilă și F. Spătaru, în timp ce pentru „alb-negrii” a punctat Bun.

De menționat ar mai fi că la 0-0, portarul Pușcaș a apărat un penalty în fața lui Alin Gligor, iar Filipaș mai acuză ratările și alte greșeli de arbitru. „Am fost echipa mai bună, am dominat meciul și am avut destule ocazii de gol. Ni se mai cuveneau alte două lovituri de la 11 metri, în timp ce Ineul nu a mai avut alte situații de poartă în afară de goluri. Până la urmă, a fost un amical, scorul nu a contat, supărările mele sunt legate de restanțele pe care le mai are Ineul față de mine”, a spus fostul „secund” al zărăndanilor, care nu i-a avut la dispoziție pe portarii Gale și B. Coraș, dar și pe Fl. Popa și Morar.

Dincolo, singura absență importantă a fost cea a lui Dacian Zdrențan. „Victoriile din amicale sunt bune pentru moralul jucătorilor tineri, iar noi avem foarte mulți la dispoziție. În rest, știm că mai avem mult de lucru până să arătăm așa cum mi-aș dori eu chiar și în Liga a 4-a”, a menționat și Sculici.

 Formații:

Beliu: Semeniuic – Țirban, Călăcean, Stan, C. Coraș – I. Mașniță, Boldizsar, Husar, Ruja – Tamaș, Gligor. Au mai jucat: Rațiu, Jurcă, Țica, Bun,

 Ineu: Pușcaș – Popovici (60 Rădac), Iaroș, Karmanoczky, Hulbăr – Jilavu (80 Belei) – M. Spătaru (D. Mîneran), F. Spătaru, Botaș (55 D. Florea), Gavrilă (80 G. Mașniță) – V. Mașniță (85 Ardelean).

0
0
%d blogeri au apreciat: