SOIMII PÎNCOTA

Se mișcă ceva la Pîncota: S-a cerut omologarea arenei din Șiria, iar Piroș caută jucători





După 0-16 la Afumați, Pavel Piroș a realizat că așa nu poate continua și trebuie să facă ceva concret dacă nu vrea să se facă din nou de râs în weekend. Șoimii Pîncota are meci acasă cu Sepsi Sfântu Gheorghe, cel mai probabil pe terenul din Șiria. „Am trimis solicitare de omologare a stadionului pe adresa FRF. Rămâne de văzut când vom primi vizita specialiștilor”, a confirmat președintele Pîncotei. 

Totodată, din informațiile noastre, Piroș a bătut palma cu Alin Negrea. Impresarul reșițean va trimite la Pîncota câțiva jucători stăini, câțiva cu meciuri în Liga a 2-a în Valea Domanului anul trecut, dar președintele „alb-negrilor” i-a contactat și pe foștii săi fotbaliști care încă nu și-au găsit înțelegeri noi, ca Pascariu, Dubeștean, plus veteranii Bebe Mitu sau Cristi Irimia. Nici Dragoș Dragalina nu a fost ocolit, în timp ce Dan Cuedan a fost rugat din nou să facă măcar o selecție rapidă a fotbaliștilor pe care îi va strânge azi, mâine.

Despre finanțarea clubului se știe prea puțin în momentul de față. Piroș susține că ar avea acorduri verbale cu oameni de afaceri străini (se vorbește despre un nigerian și un neamț), însă niciun act nu a fost semnat încă.

3 comentarii

  1. Un pacalici al fotbalului ca multi altii !!!
    Multi ca si el au pus umarul la dezastrul fotbalului Romanesc din pacate!!!

    0
    0
  2. Pai unde altundeva putea continua telenovela….daca nu la ..Siria..!!! Unde sa rasturnat Caru cu Prostii in ale Fotbalului in ultimii 10 ani..!!! dar va spun sigur un lucru…!!! Aici se si ingroapa…!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button