SOIMII PÎNCOTA

Stagnează lucrurile la Pîncota: O nouă zi pierdută pentru „șoimi”?





Luni și marți, Pavel Piroș a fost ceva optimist cu privire la rezolvarea, măcar parțială, a „speței” Șoimii Pîncota în Liga a 2-a. Era de așteptat ca toate discuțiile să se concretizeze cu un prim antrenament într-o formulă mai apropiată de pretențiile unei divizionare secunde, dar cel puțin până la această oră totul este în aer.

Din informațiile noastre, foștii pîncotani contactați de președintele „alb-negrilor” l-au refuzat. Sau, cel puțin deocamdată, Irimia, Pascariu, Dubeștean sau Dragalina l-au refuzat pe Piroș, care nici cu antrenorii nu a avut prea mare succes. Cap de listă a rămas Dan Cuedan, care, chiar dacă ar dori să ajute în afara treburilor pe care le are la Felnac, nu are cu ce. Nici de impresarul reșițean, Alin Negrea, nu se știe nimic, concret, el promițând că va direcționa câțiva fotbaliști, în special străini, spre Pîncota. Noutatea zilei ar fi că nici măcar juniorii care au fost sacrificați la Afumați nu s-au mai pregătit cu Călin Petrică, așa că lucrurile par a stagna la „șoimii”.

Din concediu, primarul Șiriei admite colaborarea cu Pavel Piroș. „Am semnat un contract de închiriere a bazei sportive pentru o sumă modică, ce să acopere în special consumul de apă. Din câte am înțeles, Pîncota doar va juca la Șiria, nu se va și antrena la noi. În ceea ce privește omologarea stadionului și pentru Liga a II-a, se așteaptă o comisie de la Federație pe mâine sau vineri. Eu mă bucur că Șiria e căutată de echipele de fotbal importante din județ, înseamnă că ne-am ocupat cum trebuie de baza noastră sportivă”, a menționat Valentin Bot.

4 comentarii

  1. pe hartie e simbolic, dom Bot, pt ca e afacere la negru. iar cand merg sirienii la meci (daca vor merge) ei trb sa plateasca biletul, pentru ca dumneavoastra treceti ca si acceleratul prin halta, pe langa caserie, iar copiii din Siria si tineretul nu au acces la baza sportiva, pai precis trb sa plateasca peste tot.! si li se pun bete in roata ! rusine!

    0
    0
  2. Nu va e rusine? Aveti informatii ca nu s-au facut antrenamente?Tin sa va anunt ca luni si marti s-au facut antrenamente la pista Gloria.Calin isi „rapeste” din timpul lui pentru a antrena juniorii si nu este rasplatit cu nimic.Chiar daca domnul Piros nu da semne echipei,echipa s-a antrenat din greu.

    0
    0
    1. Cred ca am scris negru pe alb ca e noutatea zilei ca nu s-au facut antrenamete…azi . Daca cititi materialele de ieri cu Pîncota vezi vedea ca e specificat ca au facut pe Gloria….

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button