UTA Arad

Două talente ofensive își încearcă șansa în „alb-roșu”: Ungurianu și Ignea – sub comanda lui Păcurar și Oprescu





Atâta timp cât Adrian Petre sau Cristian Costin vor rămâne în circuitul primei echipei, iar perioada de pregătire dar și runda inaugurală cu CSM Râmnicu Vâlcea (în care ambii au fost pe teren), UTA II a cam rămas fără forță ofensivă.

Cristian Păcurar, Dan Oprescu și Adrian Ungur au primit tot felul de jucători în probe, puțini au confirmat, iar spre finalul perioadei de pregătiri au decis să mai ridice puțin „ștacheta”. Astfel, la Arad au ajuns doi fotbaliști bine lucrați la nivel de copii și juniori originari din Moldova.

ungurianu

Radu Ungurianu (foto 2) e din Piatra Neamț și a mai evoluat în cariera sa la Cetate Suceava și Ceahlăul, iar ultima oară a răspuns comenzilor lui Dan Oprescu la Turnu Măgurele, în seria a III-a a Ligii a 3-a. E mijlocaș ofensiv de bandă stânga sau dreapta și are un fizic destul de bun.

Teodor Ignea (foto 1) e născut în Pașcani, a evoluat sezonul trecut 15 partide în eșalonul secund în tricoul celor de la SC Bacău și a marcat și două goluri. În vara anului trecut, a făcut parte și din generația Clubului Sportiv Municipal Pașcani care a câștigat titlul național la juniori A1 (4-1 în finala cu Bihorul Beiuș), Ignea  fiind declarat jucătorul meciului. La 1,84 de metri, fotbalistul care a apucat să facă doar un antrenament fizic cu UTA II va fi văzut la lucru în zilele ce urmează, mai ales la amicalul pe care arădenii îl dispută sâmbătă dimineața la Mako.

Inutil să mai spunem că în cazul în care dau satisfacție la echipa a doua, ambii ar putea trece și sub comanda lui Roland Nagy, fiind și soluții de jucători Under 21.

Un comentariu

  1. dar ,Vasile Sin nu mai este la UTA? pt . ca vad ca scrie”Cristian Păcurar, Dan Oprescu și Adrian Ungur au primit tot felul de jucător’

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button