Arhivă articole

Israelul – mai puternică decât România și în meciul revanșă: Linie de mijloc arădeană sub „tricolor”!

După 0-4 marți, România Under 19 a încercat să-și ia revanșa în fața Israelului, dar tot ceea ce a reușit a fost să limiteze proporțiile înfrângerii. „Tricolorii” au pierdut cu 2-1, reducând din diferență în minutul 78, prin Pașcanu.

Selecționerul Costel Enache a utilizat o linie mediană sută la sută arădeană. Sau mai precis din fotbaliști crescuți de Cristi Păcurar și Francisc Tisza la Atletico, de la dreapta la stânga: Man (UTA), Oaidă (Brescia), Tănase (UTA), Petre (UTA). De abia după golul doi al lui Anas, Adi Petre a trecut „vârf”, adică pe o poziție mai aproape de calitățile sale. În fine, Dennis Man a fost schimbat la pauză, iar Tănase și Petre au fost schimbați în ultimele zece minute ale confruntării cu israelienii.

La meci a asistat și Cristi Todea, „secundul” echipei fanion a Aradului, care a participat de la începutul săptămânii la antepenultimul modul al cursului de obținerii a Licenței A+B UEFA. Mâine dimineață, la ora 11, toți utiștii vor lua trenul spre Suceava, unde vor face joncțiunea cu restul lotului ce face deplasarea pe calea aerului mâine seară.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.